Kunstige negle

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Sådan får du flotte kunstige negle til dit bryllup

Neglene skal være smukke til dit bryllup. Hele dagen vil alle jeres gæster beundre vielsesringen, og dermed dine hænder. Med mindre du i forvejen har perfekte, naturlige negle, kan det være en god idè, at besøge en negletekniker inden brylluppet. En negletekniker kan give dig de flotteste brudenegle. Tag med Stine Ternstrøm, når hun besøger en negletekniker, for at få de flotteste kunstige negle.

?ARTIKEL: Flotte negle til dit bryllup

Nyd dagen med smukke negle

En brud har krav på at føle sig helt igennem smuk til sit bryllup. Det gælder også perfekte negle. Er et bryllup den første anledning til at få kunstige negle, bør man få lagt de kunstige negle ca. 1 uge før sit bryllup. Får man lagt sine kunstige negle ca. 1 uge før sit bryllup, har man tid til at vende sig til de nye, længere og stærkere negle. Kunstige negle kan sagtens holde sig flotte i flere uger.

?VIDEO: Smuk brudefrisure med kunstigt hår

Hvilke negle skal du vælge

Som alt andet i bryllupsplanlægningen, skal du nøje overveje, hvilke negle du vil have påsat, så de passer til ringene og brudebuketten. Skal de være firkantede eller runde, skal det være af silicone eller akryl, med eller uden “bling” på toppen. Landets dygtige negleteknikkere, kan rådgive dig, for her er der virkelig mulighed for at skabe noget unikt. Læn dig tilbage og nyd, at der i et par timers tid vil blive kredset om dig, du vil slet ikke kunne kende dine hænde efter besøget og vil føle dig smukkere.

?VIDEO: Få smuk hud til dit bryllup

Hvilke negle drømmer du om?

Skal du have lavet kunstige negle til dit bryllup, eller er du blevet gift og havde kunstigenegle til dit bryllup, så hører vi gerne om dine erfarringer med kunstige negle. Send mail, gerne med billeder samt bryllupsdato til ja@bryllupskanalen.tv Du er også velkommen til at deltage i debatten i Bryllupskanalens bryllupsforum.

? Læs artikel om kunstige negle til dit bryllup

2 kommentarer

  1. Maiken Larsen siger:

    I kunne måske oplyse prisen for at få lagt sådanne negle?

  2. Kære Maiken

    Prisen for Silicone negle ligger på ca. 800 kr. Derefter kan du få dem opfyldt for ca. 400 – 500 kr.

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Sådan får du Smokey eyes

Af Bryllupskanalen

Fitness øvelser: Faste baller

Af Bryllupskanalen

Artikler

Diademer og Tiara som hårpynt

Af Bryllupskanalen

For år tilbage var diademer og tiara kun for de få. I dag er bling bling blevet hvermandseje og diademerne er populære som aldrig før til bryllup. Find et eksklusivt diadem til brudehåret og spice din fremtoning op.

Guide: Hårfjerning & silkebløde ben

Af Bryllupskanalen

Er du træt af kampen mod de små, stikkende stubbe? Få tips til glatte og silkebløde sommerben. Bryllupskanalen ser på fordele og ulemper ved voks, barbering, epilator og permanent hårfjerning. Vi ser på hårfjerning og silkebløde ben til brylluppet, så I kan ligge tæt, på bryllupsnatten.

5 musthaves til din brudetaske

Af Bryllupskanalen

Foråret er højsæson for bryllupper. Bryllupskanalen kigger ned i brudetasken og giver dig 5 musthaves til forårets skønne bryllupper. Se hvad din brudetaske skal indeholde og få inspiration til dit eget bryllup.

Frisør til bryllup

Af Bryllupskanalen

Vælg den rigtige frisure og frisør til sit bryllup.
Når du skal giftes, skal dit hår være perfekt! Uanset om du har kort eller langt hår, har du massere af muligheder for den helt perfekte frisure til dig bryllup. Bryllupskanalen guider dig til valg af den rigtige frisør til dit bryllup.

Links

Hårpynt & Diademer

Køb hårpynt og diademer i vores shop

Tlf: 70702823 | Besøg Website »

Maria Lynge larsen hairdesign

Eksklusive håropsætninger til dit bryllup. Mulighed for håropsætning i eget hjem. Kontakt Maria for en snak omkring dit brudehår.

Bredgade 36
1260 København K

Tlf: 29 85 75 45 | Besøg Website »