Sådan får du Smokey eyes

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Klassisk aften makeup

Smokey eyes er den hotteste aftenmakeup lige nu. Lær at lave dine egne smokey eyes, med makeupartist Rikke Dengsøe, der giver tips til en trendy aftenmakeup, som kan bruges både til bryllup og fest.

SHOP: Køb makeup til smokey eyes her

Lær at lave enkle og nemme smokey eyes

Du skal bruge en fed øjenblyandt, som du lægger langs øjenvippen. Helt tæt på øjenvippen lægger du en fed streg. Det er vigtigt at male helt ned til selve vippekanten, for at få illusionen af smokey eyes. Stregen blendes ud på øjenlåget. Det kan du sagtens gøre ved at dubbe, med din ene finger. Brug en fed eyeliner eller øjenstreg, der virker som en fedtfarve, så er den lettest at blende ud. Nu har du selve basen på øjenlåget. Nu laver du en streg under øjet. Gør den kraftigst udad til og lad den fade ind, mod øjenkrogen. Blend stregen ud, lige som på øjenlåget. Hér skal du bruge en pensel, da fingrene har tendens til at blive lidt for store. Træk og blend langs stregen.

Øjenskygge med glimmer effekt

Det er en skrøne at smokey eyes skal være sorte. Brug altid en sort streg, for at gøre makeuppen mere intens, og miks med f.eks. en sølvgrå øjenskygge. Øjenskyggen lægges på øjenæblet, midt på øjet, og blendes ud mod siderne. Hvis du vælger en øjenskygge med metalliceffekt får makuppen et mere intenst og dramatisk look. Du kan sagtens laves smokey eyes med metallic lilla, grøn eller en anden metallic øjenskygge.

Husk at slutte af med masser af mascara, der fuldender dine smokey eyes.

4 kommentarer

 1. Monica siger:

  Øverst, hvor videoen skulle være, er der kun et tomt hvidt hul. Sådan er det ved flere af artiklerne jeg klikker ind på. Er det min computer der er problemer med?

 2. chalin siger:

  hej der er stadig ingen video øv øv ville gerne se hvordan man gør

 3. Marie siger:

  Jeg tror at den kommer det kun for sjov til jer

 4. Marie siger:

  *jeg tror ikke

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Sådan får du Smokey eyes

Af Bryllupskanalen

Fitness øvelser: Faste baller

Af Bryllupskanalen

Artikler

Diademer og Tiara som hårpynt

Af Bryllupskanalen

For år tilbage var diademer og tiara kun for de få. I dag er bling bling blevet hvermandseje og diademerne er populære som aldrig før til bryllup. Find et eksklusivt diadem til brudehåret og spice din fremtoning op.

Guide: Hårfjerning & silkebløde ben

Af Bryllupskanalen

Er du træt af kampen mod de små, stikkende stubbe? Få tips til glatte og silkebløde sommerben. Bryllupskanalen ser på fordele og ulemper ved voks, barbering, epilator og permanent hårfjerning. Vi ser på hårfjerning og silkebløde ben til brylluppet, så I kan ligge tæt, på bryllupsnatten.

5 musthaves til din brudetaske

Af Bryllupskanalen

Foråret er højsæson for bryllupper. Bryllupskanalen kigger ned i brudetasken og giver dig 5 musthaves til forårets skønne bryllupper. Se hvad din brudetaske skal indeholde og få inspiration til dit eget bryllup.

Frisør til bryllup

Af Bryllupskanalen

Vælg den rigtige frisure og frisør til sit bryllup.
Når du skal giftes, skal dit hår være perfekt! Uanset om du har kort eller langt hår, har du massere af muligheder for den helt perfekte frisure til dig bryllup. Bryllupskanalen guider dig til valg af den rigtige frisør til dit bryllup.

Links

Hårpynt & Diademer

Køb hårpynt og diademer i vores shop

Tlf: 70702823 | Besøg Website »

Maria Lynge larsen hairdesign

Eksklusive håropsætninger til dit bryllup. Mulighed for håropsætning i eget hjem. Kontakt Maria for en snak omkring dit brudehår.

Bredgade 36
1260 København K

Tlf: 29 85 75 45 | Besøg Website »