Perfekt hud før bryllup

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Skønhedstips fra Makeup Artisten

Skal du stå brud, er det særlig vigtigt med en smuk hud. Smuk hud klares ikke blot med en foundation. Bryllupskanalen har konsulteret en professionel makeupartist, for at få de bedste tips til smuk hud, både til hverdag og til bryllup.

Hemmeligheder og must-haves

Kost, motion og vand, vand og atter vand er hemmeligheden bag en sund hud, både til hverdag og bryllup. Kombiner med lækre produkter, som kan give huden ekstra god pleje. Bryllupskanalen ser på ansigtsmaske, øjencreme og fugtgivende olier.

Følg med i næste afsnit, hvor bryllupskanalen ser på makeup og få makeupartistens bedste tips til en lækker, klassisk makeup til bryllup.

Smuk hud til bryllup

Hvad gør du for at få den perfekte hud til dit bryllup – Bryllupskanalen hører gerne din historie om hudpleje og skønhed. Send os en mail på ja@bryllupskanalen.tv – gerne med billeder.

2 kommentarer

 1. Mette Mortensen siger:

  Hej Bryllupskanalen
  Dejligt at i både viser produkterne og hvordan man bruger dem. Så skal der shoppes! Tak 🙂
  Mvh. Mette (bryllup 10.april 2010 – Jubiii)

 2. Mia Rosenberg siger:

  Super program !
  Jens Verner er bare fantastisk, sikke arrangeret og godt fortællende han er.

  Super afslutning 🙂

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Sådan får du Smokey eyes

Af Bryllupskanalen

Fitness øvelser: Faste baller

Af Bryllupskanalen

Artikler

Diademer og Tiara som hårpynt

Af Bryllupskanalen

For år tilbage var diademer og tiara kun for de få. I dag er bling bling blevet hvermandseje og diademerne er populære som aldrig før til bryllup. Find et eksklusivt diadem til brudehåret og spice din fremtoning op.

Guide: Hårfjerning & silkebløde ben

Af Bryllupskanalen

Er du træt af kampen mod de små, stikkende stubbe? Få tips til glatte og silkebløde sommerben. Bryllupskanalen ser på fordele og ulemper ved voks, barbering, epilator og permanent hårfjerning. Vi ser på hårfjerning og silkebløde ben til brylluppet, så I kan ligge tæt, på bryllupsnatten.

5 musthaves til din brudetaske

Af Bryllupskanalen

Foråret er højsæson for bryllupper. Bryllupskanalen kigger ned i brudetasken og giver dig 5 musthaves til forårets skønne bryllupper. Se hvad din brudetaske skal indeholde og få inspiration til dit eget bryllup.

Frisør til bryllup

Af Bryllupskanalen

Vælg den rigtige frisure og frisør til sit bryllup.
Når du skal giftes, skal dit hår være perfekt! Uanset om du har kort eller langt hår, har du massere af muligheder for den helt perfekte frisure til dig bryllup. Bryllupskanalen guider dig til valg af den rigtige frisør til dit bryllup.

Links

Hårpynt & Diademer

Køb hårpynt og diademer i vores shop

Tlf: 70702823 | Besøg Website »

Maria Lynge larsen hairdesign

Eksklusive håropsætninger til dit bryllup. Mulighed for håropsætning i eget hjem. Kontakt Maria for en snak omkring dit brudehår.

Bredgade 36
1260 København K

Tlf: 29 85 75 45 | Besøg Website »