Snyd dig til en smuk kulør med bronze makeup

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Smuk sommer kulør med bronze makeup

Vil du undgå solskader og forbrændinger før dit bryllup, så kan du snyde dig til den helt perfekte sommer glød, med denne bronze makeup. Makeupartist Rikke Dengsø guider dig til en perfekt bronzemakup, trin for trin. Makeuppen til bryllup er alt afgørende for hvor godt du bærer din brudekjole. Rikke Dengsø viser her hvordan en flot Hollywood makeup i bronze bliver lagt.

ARTIKEL: Musthaves til brudetasken

Sådan snyder du dig til en gylden hud

Den hurtigste og sundeste vej til en gylden og varm hud, er ved at benytte et bronze look, hvor du arbejder med nogle gyldne toner, som passer rigtig godt til de fleste danske kvinder. Du starter med en lys bronze tone, med masser af shimmer. Den lyse bronze skygge starter du med at lægge på øjeæblet og blende den godt ud, i en rund cirkel, så du får masser af shine og et gyldent look, på toppen af øjet. Ved at bruge disse bronze toner, kan du snyde sig til et mere gyldent look, uden brug af solarium og kunstig sol.

SHOP: Makeup

Shimmer reflekterer lyset i din makeup

Dernæst vælger du en lidt lysere shimmer, som er en allover shimmer fra MAC, som kan bruges i hele ansigtet. Læg den på med en let pensel. Læg lidt på toppen af næsebenet, for at få lidt highlight. Sørg igen for at blende godt ud. Samtidig lægger du lidt shimmer over overlæben. Øjenkrogen og toppen af kindbenet giver du også lidt. Det fanger og reflekterer lyset og giver mere liv til ansigtet. Husk hele tiden at blende ud. Modsat øjenkrogen lægger vi en lidt mørkere bronze, for at give lidt mere tone og for at gøre din makeup lidt mere intens. Brug den samme mørkere bronze til globen, for mere tone og markering af øjet. Det giver et mere intensivt look. Igen blend ud!

Bronze makeup holder til bryllup og tårer

Ud over at bronzefarver klæder de fleste kvinder, så går denne makeup også rigtig godt til guld, og det er både guld smykker, tøj og guldtema til brylluppet etc. Broncelooket er let at bære og så holder det rigtig godt. Hvis du skulle fælde en lille tåre, så er broncemakeup let at rette til, blot ved at duppe let med en finger, og blende tonerne på plads igen. – En børste er selvfølgelig altid at foretrække. Slut af med en mascara og sørg for at komme helt ned til øjet og helt ud til spidserne. Skal din broncemakeup anvendes til et bryllup, dit eget eller andres, så er der optræk til glædes tåre – Derfor bør du altid vælge en vandfast mascara.

MAKEUP TIPS: Lækker makeup i pasteller

Fuldend dit smukke og gyldne look

Nu laver du rougen til dine kinder. I tråd med dit bronzelook, bør du vælge en rouge i en mørk tone. Når du skal lægge din rouge, finder du let, det helt rigtige sted til din rouge, ved at suge kinderne ind. Markeringen angiver, hvor din rouge skal lægges. Slut af med en læbefarvet læbeblyant, så du får en flot markeret læbebue. Blend læbeblyanten lidt ud på læben. Afslut med en lipgloss, i en varm tone, som matcher din rouge.

Nu er du klar med et super flot og glamourøst bronzelook.

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Sådan får du Smokey eyes

Af Bryllupskanalen

Fitness øvelser: Faste baller

Af Bryllupskanalen

Artikler

Diademer og Tiara som hårpynt

Af Bryllupskanalen

For år tilbage var diademer og tiara kun for de få. I dag er bling bling blevet hvermandseje og diademerne er populære som aldrig før til bryllup. Find et eksklusivt diadem til brudehåret og spice din fremtoning op.

Guide: Hårfjerning & silkebløde ben

Af Bryllupskanalen

Er du træt af kampen mod de små, stikkende stubbe? Få tips til glatte og silkebløde sommerben. Bryllupskanalen ser på fordele og ulemper ved voks, barbering, epilator og permanent hårfjerning. Vi ser på hårfjerning og silkebløde ben til brylluppet, så I kan ligge tæt, på bryllupsnatten.

5 musthaves til din brudetaske

Af Bryllupskanalen

Foråret er højsæson for bryllupper. Bryllupskanalen kigger ned i brudetasken og giver dig 5 musthaves til forårets skønne bryllupper. Se hvad din brudetaske skal indeholde og få inspiration til dit eget bryllup.

Frisør til bryllup

Af Bryllupskanalen

Vælg den rigtige frisure og frisør til sit bryllup.
Når du skal giftes, skal dit hår være perfekt! Uanset om du har kort eller langt hår, har du massere af muligheder for den helt perfekte frisure til dig bryllup. Bryllupskanalen guider dig til valg af den rigtige frisør til dit bryllup.

Links

Hårpynt & Diademer

Køb hårpynt og diademer i vores shop

Tlf: 70702823 | Besøg Website »

Maria Lynge larsen hairdesign

Eksklusive håropsætninger til dit bryllup. Mulighed for håropsætning i eget hjem. Kontakt Maria for en snak omkring dit brudehår.

Bredgade 36
1260 København K

Tlf: 29 85 75 45 | Besøg Website »