Web TV Bryllup

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Danmarks nye TV station om bryllup

Hjertelig velkommen på Bryllupskanalen.tv, Danmarks eneste TV-station med 100% fokus på planlægning og afholdelse af livets største fest – bryllup! Vi giver dig masser inspiration til dit bryllup via af vores bryllupsartikler og bryllupsvideo.

?ARTIKEL: Kom godt i gang med din bryllupsplanlægning

Hjælp til bryllupsplanlægning

Vi lancere bryllupsprogrammer om de vigtigste ting, der skal ordnes, når man som kommende brudepar skal planlægge sit bryllup – Bryllupskanalen er ikke bare mainstream – vi søger også alternativer og ekstremer. Alt sammen for at kommende brudepar kan finde inspiration til et bryllup, som vil blive husket af alle omkring jer! Uanset bryllupsbudget, er der masser af muligheder for et traditionelt bryllup – eller et bryllup, som er alt andet end traditionelt.

?VIDEO: Vi tester “Gratis bryllupsplanlægning med Google”

Bryllupsartikler & Video om bryllup

Bryllupskanalen.tv giver seerne den bryllupsinformation, de har brug for – når de har brug for det. Hver uge bringer Bryllupskanalen nye, inspirerende TV programmer om bryllup, til planlægning af livets fest. I programmerne medvirker en perlerække af eksperter inden for bryllup, mode og trends, men vi besøger selvfølgelig også de helt små enkeltmandsvirksomheder, rundt omkring i landet, som lever og ånder for deres helt unikke produkter og designs. Bryllupskanalen.tv holder sig ikke kun inden for landets grænser, vi tager seerne med på bryllupsrejse, under varmere himmelstrøg, vielser i udlandet og undersøger hvad trenden er, der hvor de færreste kommer.

?VIDEO: Bryllupsmesse 2010, København

Inspiration til bryllup

Hver uge udsender Bryllupskanalen nye bryllupsprogrammer om bryllup, alle vores udsendelser er produceret i HD, så du har mulighed for at se bryllups programmerne på et HD fjernsyn. Du har også mulighed for at se vores bryllups programmer via podcast, Itunes, Boxee, og via telefonen. Bryllupskanalen.tv går bag kulissen – for hvad foregår der egentlig hos alle de bryllups leverandører, som i sidste ende, sørger for at brylluppet forløber perfekt. Der er god grund til at glæde sig! Der er masser af nye, spændende og relevante bryllupsindslag på vej!

?VIDEO: Temabryllup

Nu også med webshop

Nu kan du også handle online på Danmarks nye webshop, med masser af spændende accessories og tilbehør til bryllup og fest. Bryllupskanalen har fingeren på pulsen, og har nu samlet de bedste og det nyeste, inden for tilbehør til bryllup. På BK-Shoppen finder du bl.a. himmellys, lysposer, manchetknapper, klassiskelommeure, diademer, hårnåle med perler og tilbehør til dekoration af bryllupsbordet og festlokalet. Uanset om du holder et billigt bryllup, eller det helt store slots bryllup, så har BK-Shoppen, alt hvad du behøver for at gøre dit bryllup ekstra personligt.

?SHOP: Køb dit tilbehør til bryllup hér

én kommentar

  1. julia K siger:

    Hej Bryllupskanalen
    Jeg ville lige sende jer en hilsen, for jeres side er virkelig god inspiration til planlægning af vores drømme bryllup. Super at I også viser lidt skæve indslag 😉
    Bliv ved! Jeg vil se mere tv om bryllup!!!
    De bedste hilsner Julia (Bryllup 19 juni 2010)

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Portræt: Lesbisk bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

7-9-13 en heldig bryllupsdag

Af Bryllupskanalen

“Vi har allerede haft 25 vidunderlige års ægteskab, 7-9-13” Hvilket ægte par ville ikke gerne kunne sige det, efter 25 års ægteskab? Udover at denne dato falder på en lørdag og daoten er til at husk for de fleste, så kan der være god grund til, at vælge netop 7. september 2013, til at sige ja, til at dele resten af sit liv, med sin udkårne. Læs mere om, hvorfor mange skandinavier finder netop denne dato ualmindelig heldig.

Varme forslag til vinterfest

Af Bryllupskanalen

Skal du holde vinterfest. Så gå ikke glip af små praktiske forslag, der giver både dig og dine gæster varmen. Det praktiske behøver ikke at tage overhånd, men der findes visse steder, hvor det er oplag at “snyde” lidt. Se hvordan du får ekstra meget varme, selv om vinteren er over os. Der er absolut ingen grund til at fryse, bare fordi man inviterer til vinterfest.

Pynt op med farver til brylluppet

Af Bryllupskanalen

Oppyntning af alt fra festlokalet til udendørsarealerne, er med til at sætte den rigtige stemning til et hyggeligt bryllup. Alt behøver nødvendigvis ikke blot være hvidt, men man kan sagtens give den gas med de orange, lime og turkis farver. Vær ikke bange for, at sætte ekstra meget kulør på oppyntningen, hvis I holder en havefest, bryllup i forsamlingshus eller i et partytelt. Oppyntning med de helt rigtige farver kan få dit bryllup og lokalerne til at ligne en million, for ganske få midler. Her kan du læse om hvilke farver og toner, der passer sammen og hvilken stemning det vil give, ved jeres bryllup.

Verdens vildeste frierier

Af Bryllupskanalen

Der findes et utal af måder at fri på, men skal det gøres med stil, kan du måske finde inspiration i disse 2 klip, for de er uden tvivl 2 af verdens vildeste frierier. Et klip fra biografen, hvor en kommende gom, viser hvordan man også kan fri og et klip fra den Amerikanske TV station FOX, der viser tænder og får de danske udsendelser om bryllup til at ligne en pixibog. Bliv inspireret til dit kommende frieri på Bryllupskanalen.

Links

IWedding

Iwedding er et bryllupsplanlægningsværktøj til din IPhone eller IPod Touch. Prisen er 59 kr. Køb den her

Besøg Website »