7-9-13 en heldig bryllupsdag

 7, 9 og 13 er, helt tilbage i urnorden, betragtet som heldige tal og er det fortsat den dag i dag. oftest forbinder vi dog kombinationen eller “remsen”, om man vil, som værende det heldige og som beskytter mod uheld, hvis man siger dem og banker under ét bord.

tv2oj bragte dette billede i forbindelse med en millionær, der var blevet fundet. D. 7-9-13 vil helt sikkert være datoen, hvor rigtig mange brudepar finder noget, der er vigtigere end en million; nemlig kærligheden.
tv2oj bragte dette billede i forbindelse med en millionær, der var blevet fundet. D. 7-9-13 vil helt sikkert være datoen, hvor rigtig mange brudepar finder noget, der er vigtigere end en million; nemlig kærligheden.

Bryllup d. 7. september 2013

Remsen 7-9-13 kender vi alle og de fleste af os benytter den da også jævnligt, når vi ønsker at undgå nemesis. “Jeg har aldrig fået en parkeringsbøde; 7-9-13”, “Jeg bliver aldrig syg; 7-9-13”. Remsen 7-9-3 bruges således til at fastslå rigtigheden af sin udtalelse – eller forsikre sig imod det modsatte skulle ske. Således kan man forestille sig, at der vil være uendelig meget held og lykke, ved at blive gift netop denne dag. Der findes massere af gode forklaringer på, hvor både remse og tallene stammer fra og hvad der gør netop kombinationen 7-9-13 så speciel, primært hælder samtlige begrundelser til, at hvert enkelt tal, har en meget tung symbolik.

VIDEO?Temabryllup

Nordisk lykke-dag

Selvom d. 7. spetember 2013 helt sikkert vil blive en stor bryllupsdag, i det meste af norden, så vil resten af verden betragte datoen, som en ganske almindelig dato. Talkombinationen er nemlig kun kendt og benyttet, af efterkommere af “vikinger” og den Nordiske Mytologi.

ARTIKEL?Den perfekte bryllupsdato

7-9-13 falder på en lørdag

Sammenfaldet mellem en bestemt talkombination og lørdage giver altid et boom, i antallet af bryllupper og netop denne særlige lørdag, vil være speciel for mange, uanset om man vælger den som bryllupsdato eller ej. Havde 7-9-13 været faldet på en ganske almindelig hverdag, ville mange sikkert have valgt at fejre et hverdagsbryllup, pga. den specielle dato.

VIDEO?Verdens bedste frieri – set på Youtube

7 – tallet går igen

Syv siges, at være et stærkt tal

I syv sind
Syv lange og syv brede
Ikke syv vilde heste
Til syvende og sidst
At give sit besyv med

Og så kan man med god grund tillade sig, at være en 7-sover efter en eventyrlig bryllupsfest

9 er et eventyrligt tal

Tallet 9 går igen i mange eventyr; 3 bjørne, 3 brødre, tre prøvelser mv. (3×3=9)

Tallet 3 symboliserer også treenigheden “faderen, sønnen og helligånden”

13 som tal og dato

13 er oprindelig et lykketal og har også været symbol på udødelighed – andre mener, at 13 er et ulykkestal og giver bl.a. Judas skylden herfór, da han var den 13. tilbords, ved den sidste nadver.

 SHOP? Flydende lanterner til dit bryllup

 

Held og lykke med brylluppet

Der findes altså rigtig mange sjove og mere eller mindre velbegrundede årsager til, at 7-9-13 er den helt rigtige bryllupsdato, hvis man vil undgå, at gå under stiger, spytte sig over skulderen, når en sort kat krydser vejen, kaste salt over skulderen eller hvad man nu ellers kan finde på, for at undgå uheld. Så vil man være lidt ekstra sikker på, at der kommer rigtig meget held i sit ægteskab, så er datoen 7. september 2013 den hurtigste genvej til alt leve lykkeligt sammen, til sine dages ende!  7-9-13 *bank-bank*

 

Læg en kommentar