7-9-13 en heldig bryllupsdag

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags , ,

 7, 9 og 13 er, helt tilbage i urnorden, betragtet som heldige tal og er det fortsat den dag i dag. oftest forbinder vi dog kombinationen eller “remsen”, om man vil, som værende det heldige og som beskytter mod uheld, hvis man siger dem og banker under ét bord.

tv2oj bragte dette billede i forbindelse med en millionær, der var blevet fundet. D. 7-9-13 vil helt sikkert være datoen, hvor rigtig mange brudepar finder noget, der er vigtigere end en million; nemlig kærligheden.

tv2oj bragte dette billede i forbindelse med en millionær, der var blevet fundet. D. 7-9-13 vil helt sikkert være datoen, hvor rigtig mange brudepar finder noget, der er vigtigere end en million; nemlig kærligheden.

Bryllup d. 7. september 2013

Remsen 7-9-13 kender vi alle og de fleste af os benytter den da også jævnligt, når vi ønsker at undgå nemesis. “Jeg har aldrig fået en parkeringsbøde; 7-9-13”, “Jeg bliver aldrig syg; 7-9-13”. Remsen 7-9-3 bruges således til at fastslå rigtigheden af sin udtalelse – eller forsikre sig imod det modsatte skulle ske. Således kan man forestille sig, at der vil være uendelig meget held og lykke, ved at blive gift netop denne dag. Der findes massere af gode forklaringer på, hvor både remse og tallene stammer fra og hvad der gør netop kombinationen 7-9-13 så speciel, primært hælder samtlige begrundelser til, at hvert enkelt tal, har en meget tung symbolik.

VIDEO?Temabryllup

Nordisk lykke-dag

Selvom d. 7. spetember 2013 helt sikkert vil blive en stor bryllupsdag, i det meste af norden, så vil resten af verden betragte datoen, som en ganske almindelig dato. Talkombinationen er nemlig kun kendt og benyttet, af efterkommere af “vikinger” og den Nordiske Mytologi.

ARTIKEL?Den perfekte bryllupsdato

7-9-13 falder på en lørdag

Sammenfaldet mellem en bestemt talkombination og lørdage giver altid et boom, i antallet af bryllupper og netop denne særlige lørdag, vil være speciel for mange, uanset om man vælger den som bryllupsdato eller ej. Havde 7-9-13 været faldet på en ganske almindelig hverdag, ville mange sikkert have valgt at fejre et hverdagsbryllup, pga. den specielle dato.

VIDEO?Verdens bedste frieri – set på Youtube

7 – tallet går igen

Syv siges, at være et stærkt tal

I syv sind
Syv lange og syv brede
Ikke syv vilde heste
Til syvende og sidst
At give sit besyv med

Og så kan man med god grund tillade sig, at være en 7-sover efter en eventyrlig bryllupsfest

9 er et eventyrligt tal

Tallet 9 går igen i mange eventyr; 3 bjørne, 3 brødre, tre prøvelser mv. (3×3=9)

Tallet 3 symboliserer også treenigheden “faderen, sønnen og helligånden”

13 som tal og dato

13 er oprindelig et lykketal og har også været symbol på udødelighed – andre mener, at 13 er et ulykkestal og giver bl.a. Judas skylden herfór, da han var den 13. tilbords, ved den sidste nadver.

 SHOP? Flydende lanterner til dit bryllup

 

Held og lykke med brylluppet

Der findes altså rigtig mange sjove og mere eller mindre velbegrundede årsager til, at 7-9-13 er den helt rigtige bryllupsdato, hvis man vil undgå, at gå under stiger, spytte sig over skulderen, når en sort kat krydser vejen, kaste salt over skulderen eller hvad man nu ellers kan finde på, for at undgå uheld. Så vil man være lidt ekstra sikker på, at der kommer rigtig meget held i sit ægteskab, så er datoen 7. september 2013 den hurtigste genvej til alt leve lykkeligt sammen, til sine dages ende!  7-9-13 *bank-bank*

 

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

4 Bryllupper med Ibi Støving

Af Bryllupskanalen

Portræt: Lesbisk bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

7-9-13 en heldig bryllupsdag

Af Bryllupskanalen

“Vi har allerede haft 25 vidunderlige års ægteskab, 7-9-13” Hvilket ægte par ville ikke gerne kunne sige det, efter 25 års ægteskab? Udover at denne dato falder på en lørdag og daoten er til at husk for de fleste, så kan der være god grund til, at vælge netop 7. september 2013, til at sige ja, til at dele resten af sit liv, med sin udkårne. Læs mere om, hvorfor mange skandinavier finder netop denne dato ualmindelig heldig.

Varme forslag til vinterfest

Af Bryllupskanalen

Skal du holde vinterfest. Så gå ikke glip af små praktiske forslag, der giver både dig og dine gæster varmen. Det praktiske behøver ikke at tage overhånd, men der findes visse steder, hvor det er oplag at “snyde” lidt. Se hvordan du får ekstra meget varme, selv om vinteren er over os. Der er absolut ingen grund til at fryse, bare fordi man inviterer til vinterfest.

Bryllup i 11 kilometers højde

Af Bryllupskanalen

Et bryllup behøver ikke være i Kirken eller på Rådhuset, med 80 inviterede gæster. Har I overvejet at lade jer gifte i 11 kilometers højde, over indlandsisen. Denne idè kom Renè Holm på, da han d. 26 september giftede sig med sin kæreste gennem mere end 10 år. Renè er fra Grønland og hans nygifte hustru er fra Danmark, så hvorfor ikke lade sig vie midt mellem de 2 lande i 11 kilometers højde over indlandsisen.

Pynt op med farver til brylluppet

Af Bryllupskanalen

Oppyntning af alt fra festlokalet til udendørsarealerne, er med til at sætte den rigtige stemning til et hyggeligt bryllup. Alt behøver nødvendigvis ikke blot være hvidt, men man kan sagtens give den gas med de orange, lime og turkis farver. Vær ikke bange for, at sætte ekstra meget kulør på oppyntningen, hvis I holder en havefest, bryllup i forsamlingshus eller i et partytelt. Oppyntning med de helt rigtige farver kan få dit bryllup og lokalerne til at ligne en million, for ganske få midler. Her kan du læse om hvilke farver og toner, der passer sammen og hvilken stemning det vil give, ved jeres bryllup.

Links

Hårpynt & Diademer

Køb hårpynt og diademer i vores shop

Tlf: 70702823 | Besøg Website »

IWedding

Iwedding er et bryllupsplanlægningsværktøj til din IPhone eller IPod Touch. Prisen er 59 kr. Køb den her

Besøg Website »