Bryllup i Sverige på ishotel

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Der findes mange måder at fejre sit bryllup, så hvorfor ikke gøre ens bryllup helt unikt. Man skal blot til vores naboland for at opleve en helt anderledes måde at fejre sit bryllup. I Sverige ligger der et hotel, der vil overgå din vildeste fantasi. ICEHOTEL i det nordlige Lapland tilbyder et helt igennem anderledes bryllup i Sverige.

En varm velkomst til Sverige

Omkring 50.000 gæster besøger hvert år Ishotellet i Sverige og 70% af alle gæsterne kommer fra udlandet. Her har man som gæst en enestående chance for at opleve Nordlys og opleve naturen fra sin aller koldeste side. Inde i hotellet er temperaturen konstant -5 grader og hele hotellet er bygget af is! Alt er bygget af is, vægge, gulve og stole. Hotellet er kun åbent i vinterhalvåret og bygges hvert år op fra ny. Arkitekter og designere knokler fra november til åbningen i december for at få hotellet bygget færdig og klar til indvigelsen i midten af november. Hotellet har restaurant, isbar og i alt 82 værelser hvoraf de 22 af dem er suiter. Icehotel har åbent fra midten af december til midten af april hvert år.

VIDEO: Tema bryllup i Winter wonderland

Et anderledes hotel i Sverige

Selve bygge processen af ishotellet tager knap 2 måneder, startende med værelser og Icebar og afsluttende med Iskirken. Hele hotellet står færdigt d. 30 december, hvor hotellet kan byde velkommen med sine i alt ca. 82 værelser. Icehotel er et unikt kunstværk, hvor kunstnere fra hele verden mødes og bygger hotellet op fra bunden. Hotellet har et fantastisk lys, med lamper indbygget i isen og smukke kunstværker lavet af is. Der vil samtidig være mulighed for at blive viet i Is kirken fra starten af Januar.

Priser for overnatning

Priserne på Icehotel, ligger generelt lidt højere end hotel priserne i Sverige. Men Icehotellet i Sverige er også et hotel, der vil give jer en oplevelse for livet. Priserne starter ved 2500 kr pr. overnatning i et standard værelse op til 10.000 kr. for en suite, men I vil helt sikkert også vågne op uden tømmermænd, da den friske kolde luft har renset kroppen natten over.

VIDEO: Bryllupsnatten med Joan Ørting

Icehotel ligger i Jukkasjärvi i det nordlige Sverige og du skal bestille tid i god tid, hvis du ønsker at holde dit bryllup her, gerne op til et år i forvejen, for at være sikker på at få plads. Du kan finde flere oplysninger om hotellet og booking HER

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

4 Bryllupper med Ibi Støving

Af Bryllupskanalen

Klar til Kirkebryllup

Af Bryllupskanalen

Ægtepagt … hva`for en?

Af Bryllupskanalen

De vandt et eventyrligt bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

7-9-13 en heldig bryllupsdag

Af Bryllupskanalen

“Vi har allerede haft 25 vidunderlige års ægteskab, 7-9-13” Hvilket ægte par ville ikke gerne kunne sige det, efter 25 års ægteskab? Udover at denne dato falder på en lørdag og daoten er til at husk for de fleste, så kan der være god grund til, at vælge netop 7. september 2013, til at sige ja, til at dele resten af sit liv, med sin udkårne. Læs mere om, hvorfor mange skandinavier finder netop denne dato ualmindelig heldig.

Bryllup i 11 kilometers højde

Af Bryllupskanalen

Et bryllup behøver ikke være i Kirken eller på Rådhuset, med 80 inviterede gæster. Har I overvejet at lade jer gifte i 11 kilometers højde, over indlandsisen. Denne idè kom Renè Holm på, da han d. 26 september giftede sig med sin kæreste gennem mere end 10 år. Renè er fra Grønland og hans nygifte hustru er fra Danmark, så hvorfor ikke lade sig vie midt mellem de 2 lande i 11 kilometers højde over indlandsisen.

Bryllupskanalen fylder 1 år i dag

Af Bryllupskanalen

Bryllupskanalen fylder 1 år i dag. Vi gik i luften første gang 1 november 2009, på samme tid som det analoge sendenet lukkede.

Romantisk bryllup til 300.000 kr.

Af Bryllupskanalen

Tilbage til en kold februar morgen blev Kåre & Sandra vækket med ordene “I har vundet et eventyrligt bryllup” De vandt et romantisk bryllup til en værdi på over 300.000 kr. På lørdag går det løs for Kåre & Sandra, når de 2 siger ja til hinanden. Parret kan blandt andet se frem til en kæmpe bryllupsfest for venner og familie på Hindsgavl Slot i Middelfart, specialdesignet brudekjole & vielsesringe og så ellers af sted på en romantisk bryllupsrejse til Mauritius i det Indiske ocean.

Links

Hårpynt & Diademer

Køb hårpynt og diademer i vores shop

Tlf: 70702823 | Besøg Website »