Omtale lagde bryllupskanalen ned

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Fra Bridzilla-undergrunds-TV til hvermandseje på under 3 minutter.

Bryllupskanalen blev for alvor landskendt og hvermandseje onsdag d. 6. Januar 2010. Det skete, da DR-nyhederne i den bedste sendetid, kl. 21 bragte et indslag om Bryllupskanalen.tv – Danmarks eneste bryllups-TVstation.

Kun få tusinde nåede at besøge Bryllupskanalen, før sitet brød ned, allerede 3 minutter efter indslaget i DR-nyhederne rullede over skærmen.

”Vi er selvfølgelig overvældede over den store interesse for vores bryllupssite, men det kan ikke undgås, at være rigtig ærgerlig, over at serverne og teknikken bag vores videosite ikke kunne følge med – Vores primære opgave på Bryllupskanalen, er jo netop at tilbyde inspiration til bryllupsplanlægningen, når de giftelystne vil inspireres”, udtaler Martin Rieck som er program ansvarlig på Bryllupskanalen.tv

DR-nyhederne havde mere end en halv million seere og ca. 30.000 forsøgte i minutterne efter udsendelsen, at besøge bryllupskanalen.tv

”Vores teknikere gik straks i gang med at løse problemet, så vores seere aldrig mere skal gå forgæves. – Heller ikke næste gang bryllupskanalen går på landsdækkende tv”, slutter Martin Rieck, denne gang med et mere hemmelighedsfuldt smil i stemmen.

3 kommentarer

 1. Mikkel Sørensen siger:

  i er super seje. så også indslaget i tvavisen, men kunne heller ikke komme ind på siden efter.

  vi skal giftes til juli og finder masser af inspiration herinde

  tak for alle de flotte indslag

  bryllupshilsener
  anja og mikkel

 2. Det er sgu godt gået med så kort tid i luften

 3. Jens A Hansen siger:

  Cool – jeg så også Bryllupskanalen i Nyhederne. Selvom jeg ikke lige står og skal giftes, er det fedt med mere nicheTV på nettet! 😉
  Bryllupskanalen – det er sgu godt tænkt….
  mvh. Jens

RELATERET INDHOLD

Video

4 Bryllupper med Ibi Støving

Af Bryllupskanalen

Klar til Kirkebryllup

Af Bryllupskanalen

Ægtepagt … hva`for en?

Af Bryllupskanalen

De vandt et eventyrligt bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

7-9-13 en heldig bryllupsdag

Af Bryllupskanalen

“Vi har allerede haft 25 vidunderlige års ægteskab, 7-9-13” Hvilket ægte par ville ikke gerne kunne sige det, efter 25 års ægteskab? Udover at denne dato falder på en lørdag og daoten er til at husk for de fleste, så kan der være god grund til, at vælge netop 7. september 2013, til at sige ja, til at dele resten af sit liv, med sin udkårne. Læs mere om, hvorfor mange skandinavier finder netop denne dato ualmindelig heldig.

Bryllup i 11 kilometers højde

Af Bryllupskanalen

Et bryllup behøver ikke være i Kirken eller på Rådhuset, med 80 inviterede gæster. Har I overvejet at lade jer gifte i 11 kilometers højde, over indlandsisen. Denne idè kom Renè Holm på, da han d. 26 september giftede sig med sin kæreste gennem mere end 10 år. Renè er fra Grønland og hans nygifte hustru er fra Danmark, så hvorfor ikke lade sig vie midt mellem de 2 lande i 11 kilometers højde over indlandsisen.

Bryllupskanalen fylder 1 år i dag

Af Bryllupskanalen

Bryllupskanalen fylder 1 år i dag. Vi gik i luften første gang 1 november 2009, på samme tid som det analoge sendenet lukkede.

Romantisk bryllup til 300.000 kr.

Af Bryllupskanalen

Tilbage til en kold februar morgen blev Kåre & Sandra vækket med ordene “I har vundet et eventyrligt bryllup” De vandt et romantisk bryllup til en værdi på over 300.000 kr. På lørdag går det løs for Kåre & Sandra, når de 2 siger ja til hinanden. Parret kan blandt andet se frem til en kæmpe bryllupsfest for venner og familie på Hindsgavl Slot i Middelfart, specialdesignet brudekjole & vielsesringe og så ellers af sted på en romantisk bryllupsrejse til Mauritius i det Indiske ocean.

Links

Hårpynt & Diademer

Køb hårpynt og diademer i vores shop

Tlf: 70702823 | Besøg Website »