Bryllupskanalen fylder 1 år i dag

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Det er altid stort at kunne holde den første fødselsdag og i dag bliver Bryllupskanalen 1 år. Vi har det seneste år arbejdet hårdt på at gøre en forskel i bryllupsbranchen, for producere et bryllupssite, der skulle skille sig ud fra mængden.

Den spæde start

Bryllupskanalen gik i luften 1. november 2009 kl. 00.00. Godt nok havde vi en del start vanskeligheder, men vi kom i luften til tiden, nøjagtig samtidig med at man lukkede for det analoge sendenet i Danamrk. Med 3000 seere den første måned, kom vi i gang og fik hurtigt sat vores lille aftryk på landkortet. I dag har Bryllupskanalen mere end 19.000 seere hver måned.

Video: Sådan så det ud da vi gik i luften

Som en hver nyfødt havde Bryllupskanalen også sine problemer og børnesygdomme i starten. Den 6. januar 2010 væltede Bryllupskanalen ud af barnevognen, efter en TV optræden i TV-avisen. Sitet brød ned og i 16 timer, var den lille ny indlagt inden vores teknikkere endeligt fik Bryllupskanalen op igen.

Dette kan man forvente af et 1 årig: Ved 1 års alderen vil du se de første tegn på, at babyen har sin egen vilje. Den 1 årige begynder at reagere mere spontant og har mere kontrol over sine handlinger.

Det første år

Det første år som Danmarks TV station om bryllup er gået hurtigt. Vi har produceret mere end 70 videoer, åbnet bryllupsforum, shop og givet inspiration til flere tusinde brudepar. Vi har i sinde at fortsætte og bliver ved med at udvikle vores videoer og hele sitet, så vi kan fortsætte med at give hele Danmark inspiration til deres store dag.

Flashback: Bryllupskanalen November 2009

Vi fejrer fødselsdagen i shoppen

Vi fejrer fødseldagen med at give en gratis 20 cl. flaske Moet & Chandon Rosè champagne med alle ordrer i shoppen over 400 kr. Champagnen har en værdi på 139 kr og er perfekt til køreturen fra kirken til fotografen.

SHOP: Køb festartikler her

3 kommentarer

 1. Elizabeth siger:

  Tillykke, tillykke med dagen og de mange tiltag I har opnået – Jeg har fulgt med lige fra starten og glæder mig til at følge med i mange år endnu!

 2. Sandra siger:

  Tillykke med de 1 år 😀

  jeg har fulgt med lige siden siden blev oprettet.
  Elsker de mange videoer der findes på sitet. Håber der kommer mange mange flere 😀 Der er da ikke noget lige så lykkeligt og romantisk som bryllup..

  Mere, Mere, Mere 😀 Tak.

 3. Et forsinket tillykke fra webmatrosen!

  =)
  Vh Oliver

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

4 Bryllupper med Ibi Støving

Af Bryllupskanalen

Klar til Kirkebryllup

Af Bryllupskanalen

Ægtepagt … hva`for en?

Af Bryllupskanalen

De vandt et eventyrligt bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

7-9-13 en heldig bryllupsdag

Af Bryllupskanalen

“Vi har allerede haft 25 vidunderlige års ægteskab, 7-9-13” Hvilket ægte par ville ikke gerne kunne sige det, efter 25 års ægteskab? Udover at denne dato falder på en lørdag og daoten er til at husk for de fleste, så kan der være god grund til, at vælge netop 7. september 2013, til at sige ja, til at dele resten af sit liv, med sin udkårne. Læs mere om, hvorfor mange skandinavier finder netop denne dato ualmindelig heldig.

Bryllup i 11 kilometers højde

Af Bryllupskanalen

Et bryllup behøver ikke være i Kirken eller på Rådhuset, med 80 inviterede gæster. Har I overvejet at lade jer gifte i 11 kilometers højde, over indlandsisen. Denne idè kom Renè Holm på, da han d. 26 september giftede sig med sin kæreste gennem mere end 10 år. Renè er fra Grønland og hans nygifte hustru er fra Danmark, så hvorfor ikke lade sig vie midt mellem de 2 lande i 11 kilometers højde over indlandsisen.

Bryllupskanalen fylder 1 år i dag

Af Bryllupskanalen

Bryllupskanalen fylder 1 år i dag. Vi gik i luften første gang 1 november 2009, på samme tid som det analoge sendenet lukkede.

Romantisk bryllup til 300.000 kr.

Af Bryllupskanalen

Tilbage til en kold februar morgen blev Kåre & Sandra vækket med ordene “I har vundet et eventyrligt bryllup” De vandt et romantisk bryllup til en værdi på over 300.000 kr. På lørdag går det løs for Kåre & Sandra, når de 2 siger ja til hinanden. Parret kan blandt andet se frem til en kæmpe bryllupsfest for venner og familie på Hindsgavl Slot i Middelfart, specialdesignet brudekjole & vielsesringe og så ellers af sted på en romantisk bryllupsrejse til Mauritius i det Indiske ocean.

Links

Hårpynt & Diademer

Køb hårpynt og diademer i vores shop

Tlf: 70702823 | Besøg Website »