Lav din egen Champagne Mojito

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Til enhver god fest, bør der serveres velkomstdrinks, ved gæsternes ankomst til feststedet. Èn af årets mest trendye velkomstdrinks er en lækker, kølig Champagne mojito eller Mojito Royal som den også kaldes, som er en fantastisk velkomstdrink til et varmt sommerbryllup. Er du til det personlige bryllup, kan du evt. dyrke din egen mynte i haven eller i krukker på altan eller terasse, før dit bryllup. Hjemmedyrket mynte giver jeres velkomstdrink et helt personligt præg. Bryllupskanalen giver dig den bedste opskrift, på en skøn, let og forfriskende mojito til dit bryllup. Gør det selv, eller lad tjenerne fra jeres feststed stå for serveringen.

? Se TV om lækre velkomstdrink til bryllup hér

Lav selv velkomstdrinks

Denne opskrift er let og hurtigt og kan sagtens gøres klar umiddelbart før gæsternes ankomst til fest stedet. Hvis man vil spare lidt på alkoholprocenterne, kan champagnen evt. skiftes ud med danskvand.

Champagnemojito til 1 personer

½ tsk lys rørsukker
1 cl lys eller mørk rom
Saften fra ½ friskpresset lime
6-7 friske mynteblade pr. glas
Fyld op med en halvtør champagne

Kom ½ tsk sukker i hvert champagneglas sammen med 1 cl spiritus og saften  fra ½ friskpresset lime. Tilsæt de friske myntebladene og rør godt rundt med en lang ske og mas myntebladene lidt. Lad det trække ½ times tid, til sukkeret er opløst, og mynten begynder at afgive smag. Afkøl evt. blandningen med en enkelt isterning 3-4 minutter før servering. Glasset toppes med champagne eller cava, når velkomsdrinken skal serveres.

Velbekomme!

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Lækre velkomstdrink

Af Bryllupskanalen

Lækker forret til dit bryllup

Af Bryllupskanalen

Mad til bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

Vin til bryllup og fest

Af Bryllupskanalen

Valg af vin til dit bryllup afhænger af hvilken menu, I ønsker at servere for jeres gæster. Bryllupskanalen ser på hvordan man finder den rigtige vin, sammensætter en vinmenu og hvor meget jeres gæster drikker. Få et hurtigt overblik og inspiration til at vælge den rigtige vin til dit bryllup, med denne miniguide til valg af vin til din fest.

Lav din egen Champagne Mojito

Af Bryllupskanalen

Server den lækreste Champagne Mojito som velkomstdrinks til jeres bryllup. Champagne Mojito er en eksklusiv, frisk og velsmagende velkomstdrink, til et varmt sommerbryllup. Velkomstdrinks er den perfekte start på et vellykket bryllup. Hér får du én af årets mest trendy opskrifter, på den lækreste velkomstdrink med champagne.

Festlig Kagefigur til bryllupskagen

Af Bryllupskanalen

Kagefigure til din bryllupskage er nærmest en uundværlig del at dine bryllups accessories. Bryllupskanalen har set på det store udvalg af kagefigurer til bryllupskager. Vælg din favorit til toppen af bryllupskagen, så den vigtigste kage i dit liv, bliver fuldendt og perfekt.

Klar til Cupcakes

Af Bryllupskanalen

Eventyrlige cupcakes er en fantastisk måde at servere sin bryllupskage. Med de små søde kager er der uanede muligheder for toppings og designs. Cupcakes til dit bryllup er den nye bryllupskagetrend. Her kan du læse, hvad det er, der gør Cupcakes til den nye og trendy bryllupskage

Links

BROHOLM GODS

På Broholm Gods gør vi jeres drøm til virkelighed. Lad os danne rammen om den mest fantastiske, romantiske og eventyrlige bryllupsfest, som I og jeres gæster aldrig vil glemme. Vores topprofessionelle personale står klar til at give jer jeres livs oplevelse helt ud over det sædvanlige.

Broholmsvej 32
5884 Gudme

Tlf. 62 25 10 55 | Besøg Website »

Restaurant Gisseløre

De bedste råvarer i hyggelige omgivelser. Restaurant Gisseløre tager imod selskaber op til 149 personer i samlet lokale, med udsigt over kalundborg fjord.

Radiovej 2
4400 Kalundborg

Tlf. 59 51 07 45 | Besøg Website »