Cheryl Cole uden vielsesring

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Den Engelske Sangerinde & X-Factor-dommer Sheryl Cole uden vielsesring.

Sheryl Cole

Cheryl uden sin dyre ring

Tidl. Girls Aloud medlem Cheryl Cole, mødte op til X-Factor uden sin vielsesring, venner til Cheryl mener at ægteskabet til Ashley Cole er dødsdømt. Cheryl Cole bruger uger på planlægning af X Factor, alt fra tøj, negle og sko, men i denne uge blev hun spottet, uden hendes dyre vielsesring. Diamantringen som har en værdi af 1,3 millioner danske kroner, kunne ikke spottes på Cheryl`s venstre hånd. Det er næsten et år siden at Aimee, en enlig mor påstod at hun havde sovet med Cheryl Cole`s mand – den 28-årige fodboldspiller Ashley Cole, efter en våd aften i byen.

Byger af rygter

At Fru. Cole`s vielsesring manglede til X-Factor har udløst en byge af rygter i den engelske presse, men en kilde til showet, siger at Cheryl blot havde glemt at sætte ringen på fingeren, efter en hånd vask. Cheryl Cole selv siger: “Tror du virkelig at jeg har en grund til at tage min vielsesring af? Det er mere et spørgsmål om mode, end en ægteskabserklæring, da min vielsesring er gul og ikke går til alt”

Cheryl Cole har været gift med Ashley siden 15. Juli 2006


Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Der er ingen videoer eller artikler i denne kategori.

Artikler

Et dyrt bryllup på lørdag i New York

Af Bryllupskanalen

Det bliver årets helt store udskrivning, for tidligere præsident Bill Clinton, når hans datter gifter sig på lørdag, i New York. Hele brylluppet kommer til at koste over 15 millioner kr. Bare bryllupskagen vil koste hele 68.000 kr. Prominente gæster som Oprah Winfrey er på gæstelisten, når Clinton-familien holder bryllup på lørdag.

Britney Spears bryllup ? Nye bryllupsrygter

Af Bryllupskanalen

Nye rygter: Så planlægger endnu en kendis bryllup. Britney Spears går i bryllupsplaner med sin kæreste Jason Trawick. Trods rygter om fake kærester og skænderier, bekræfter kilder tæt på parret at de er lykkelige og planlægger bryllup indenfor de næste 12 måneder.

Svenskerne i bryllupsrus

Af Bryllupskanalen

Så går det løs. Svenskerne lader op til årets helt store begivenhed når Victoria og Daniel Westling giver hinanden sit ja i Stockholm på lørdag. Hele herligheden koster 20 millioner d.kr. og der er indbudt 600 gæster.

Mariah Carey : Ægteskabsløfte hvert år

Af Bryllupskanalen

Mariah Carey fornyer sit ægteskabsløfte med sin mand den 11 år yngre Nick Cannon, et ægteskab pressen ikke gav mange chancer. På fredag har parret været gift i 2 år.

Links

Der er ingen forhandlere i denne kategori.