Diademer og Tiara som hårpynt

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Dronninger og prinsesser bærer ofte diademer eller tiara, men man behøver ikke at være royal, for at peppe sit brudehår op med lidt ekstra luksus. I dag kan diademerne fåes i alle prisgrupper og hvis du tror at diademer var so much last year, kan du godt tro om igen. Diademerne er populære som aldrig før for hårpynt er igen in. Bryllupskanalen ser nærmere på bling-bling til brudefrisuren.

? Køb dit diadem her

Hvad er en tiara?

Tiara var tidligere betegnelsen for den lille prinsessekrone, som du måske husker fra Frøen og Prinsessen. En lille rund krone. I dag bruges betegnelsen i flæng om det samme som et diadem, nemlig et hårpynt, som dekorerer en håropsætning. En tiara og et diadem kan være udformet som en hårbøjle eller en hårkam. Hårkammen betegnes ofte som en halv hårbøjle.

Hvornår kan man bære diadem?

Det er oplagt at bære diadem ved særlige lejligheder. Det kunne f.eks. være til dit bryllup. Med et eksklusiv hårsmykke, har du mulighed for at spice din fremtoning op. Nemt og billigt. Det er vigtigt at diademet passer til både brudekjole, din ansigtsform og selvfølgelig dit hår. Du kan altid få råd og vejledning hos din frisør eller vedkommende der skal stå for dit brudehår. Prisen på diademer er blevet til at betale og det har gjort dem uhyre populære. Med priser fra under 300 kr. er det sjovt at give den lidt ekstra til sit bryllup.

? Sådan får du flot brudehår

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Sådan får du Smokey eyes

Af Bryllupskanalen

Fitness øvelser: Faste baller

Af Bryllupskanalen

Artikler

Diademer og Tiara som hårpynt

Af Bryllupskanalen

For år tilbage var diademer og tiara kun for de få. I dag er bling bling blevet hvermandseje og diademerne er populære som aldrig før til bryllup. Find et eksklusivt diadem til brudehåret og spice din fremtoning op.

Guide: Hårfjerning & silkebløde ben

Af Bryllupskanalen

Er du træt af kampen mod de små, stikkende stubbe? Få tips til glatte og silkebløde sommerben. Bryllupskanalen ser på fordele og ulemper ved voks, barbering, epilator og permanent hårfjerning. Vi ser på hårfjerning og silkebløde ben til brylluppet, så I kan ligge tæt, på bryllupsnatten.

5 musthaves til din brudetaske

Af Bryllupskanalen

Foråret er højsæson for bryllupper. Bryllupskanalen kigger ned i brudetasken og giver dig 5 musthaves til forårets skønne bryllupper. Se hvad din brudetaske skal indeholde og få inspiration til dit eget bryllup.

Frisør til bryllup

Af Bryllupskanalen

Vælg den rigtige frisure og frisør til sit bryllup.
Når du skal giftes, skal dit hår være perfekt! Uanset om du har kort eller langt hår, har du massere af muligheder for den helt perfekte frisure til dig bryllup. Bryllupskanalen guider dig til valg af den rigtige frisør til dit bryllup.

Links

Hårpynt & Diademer

Køb hårpynt og diademer i vores shop

Tlf: 70702823 | Besøg Website »

Maria Lynge larsen hairdesign

Eksklusive håropsætninger til dit bryllup. Mulighed for håropsætning i eget hjem. Kontakt Maria for en snak omkring dit brudehår.

Bredgade 36
1260 København K

Tlf: 29 85 75 45 | Besøg Website »