Feststed idømt bøde

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Det betaler sig at klage.

Retten i Herald, England har netop idømt et populært, skotsk bryllupssted til at betale erstatning til brudens far.

Brudens far havde bestil eksklusiv mouserende vin, ved gæsternes ankomst til feststedet – i stedet blev der servere en billigere kopi. Nemlig i form af en billig lambrusco. Brudens moder havde dog også bemærket, alle de halvtomme glas, som bryllupsgæsterne havde efterladt rundt omkring. ”Der er masser af stress, når man bliver bliver gift, og dette var det sidste jeg havde brug for – det efterlod en sur smag. Det var et fantastisk sted, men dét bryllupsgæsterne drak, levede ikke op til det, vi forventede i forhold til prisen.”

Cider eller mouserende vin

Chefen for det populærere bryllupsfeststed forsvarede sig, med at det var en populær velkomstdrink, på grund af det lave alkoholindhold. Brudens fader serverede, under retsmødet, den pågældende lambrusco for dommeren og påpegede at etiketten sagde “en let mousserende Cider”, hvilket var langt fra den mouserende vin, som kontrakten mellem brudens fader og bryllupsfeststedet lød på.

Dommeren mente da også at det serverede produkt, var af væsentlig lavere kvalitet end det aftalte, hvorfor han idømte feststedet at tilbagebetalt faderen ca. 2500 Dkr + 400 Dkr. for skuffelsen.

Efter afgørelsen udtalte brudens fader: Det handler om principper – ikke pengene.

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

4 Bryllupper med Ibi Støving

Af Bryllupskanalen

Klar til Kirkebryllup

Af Bryllupskanalen

Ægtepagt … hva`for en?

Af Bryllupskanalen

De vandt et eventyrligt bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

7-9-13 en heldig bryllupsdag

Af Bryllupskanalen

“Vi har allerede haft 25 vidunderlige års ægteskab, 7-9-13” Hvilket ægte par ville ikke gerne kunne sige det, efter 25 års ægteskab? Udover at denne dato falder på en lørdag og daoten er til at husk for de fleste, så kan der være god grund til, at vælge netop 7. september 2013, til at sige ja, til at dele resten af sit liv, med sin udkårne. Læs mere om, hvorfor mange skandinavier finder netop denne dato ualmindelig heldig.

Bryllup i 11 kilometers højde

Af Bryllupskanalen

Et bryllup behøver ikke være i Kirken eller på Rådhuset, med 80 inviterede gæster. Har I overvejet at lade jer gifte i 11 kilometers højde, over indlandsisen. Denne idè kom Renè Holm på, da han d. 26 september giftede sig med sin kæreste gennem mere end 10 år. Renè er fra Grønland og hans nygifte hustru er fra Danmark, så hvorfor ikke lade sig vie midt mellem de 2 lande i 11 kilometers højde over indlandsisen.

Bryllupskanalen fylder 1 år i dag

Af Bryllupskanalen

Bryllupskanalen fylder 1 år i dag. Vi gik i luften første gang 1 november 2009, på samme tid som det analoge sendenet lukkede.

Romantisk bryllup til 300.000 kr.

Af Bryllupskanalen

Tilbage til en kold februar morgen blev Kåre & Sandra vækket med ordene “I har vundet et eventyrligt bryllup” De vandt et romantisk bryllup til en værdi på over 300.000 kr. På lørdag går det løs for Kåre & Sandra, når de 2 siger ja til hinanden. Parret kan blandt andet se frem til en kæmpe bryllupsfest for venner og familie på Hindsgavl Slot i Middelfart, specialdesignet brudekjole & vielsesringe og så ellers af sted på en romantisk bryllupsrejse til Mauritius i det Indiske ocean.

Links

Hårpynt & Diademer

Køb hårpynt og diademer i vores shop

Tlf: 70702823 | Besøg Website »