Frieri på Valentinsdag

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Årets mest romantiske dag

valentinsdag

Valentinsdag – den smukke dag til frieri

I dag, d. 14 februar er det valentinsdag. Valentines er en smuk, gammel tradition, som danskerne så småt, har taget til sig. Valentinsdag er de elskendes helligdag, årets mest romantiske dag, som fejres i mange lande, verden over. Denne dag er ideel til det perfekte frieri, så har man købt blomster, chokolade og forlovelsesring, til sin udkårne er man godt på vej til det perfekte frieri. Find mere inspiration til frieriet, ved at læse vores artikel om forlovelse og frieri.

Mange vil fri i dag

Valentinsdag er efterhånden blevet nr. 1, når der skal fries til sin udkårende, og det forventes at et stort antal mænd vil gå på knæ i dag. Denne romantiske dag, Valentinsdag er den helt perfekte dag for frieri. Slip sommerfuglene i maven løs, og fri til din kæreste.

Vil du gifte dig med mig?

I følge traditionen er det manden, der frier til kvinden, når han går på knæ og spørger sin udkårne, om hun vil gifte sig med ham. Fri når I er alene, gerne et romantisk sted, under eller efter en middag med stearinlys. Husk blomsterne! Brug din fantasi og overvej hvor og hvordan du vil fri. Kvinder vil have romantik, særligt hvis de skal give sit ja. Der findes ingen manual for det perfekte frieri så brug fantasien og vær ikke bange, men mand dig op, og få det sagt, for det er mandens opgave at fri til sin kæreste – ikke omvendt.

Hvordan var jeres frieri?

Hvordan var jeres forlovelse? Friede han på Valentinsdag? Skriv til os på [email protected] Vi glæder os til at høre om jeres romantiske frieri.

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

4 Bryllupper med Ibi Støving

Af Bryllupskanalen

Klar til Kirkebryllup

Af Bryllupskanalen

Ægtepagt … hva`for en?

Af Bryllupskanalen

De vandt et eventyrligt bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

7-9-13 en heldig bryllupsdag

Af Bryllupskanalen

“Vi har allerede haft 25 vidunderlige års ægteskab, 7-9-13” Hvilket ægte par ville ikke gerne kunne sige det, efter 25 års ægteskab? Udover at denne dato falder på en lørdag og daoten er til at husk for de fleste, så kan der være god grund til, at vælge netop 7. september 2013, til at sige ja, til at dele resten af sit liv, med sin udkårne. Læs mere om, hvorfor mange skandinavier finder netop denne dato ualmindelig heldig.

Bryllup i 11 kilometers højde

Af Bryllupskanalen

Et bryllup behøver ikke være i Kirken eller på Rådhuset, med 80 inviterede gæster. Har I overvejet at lade jer gifte i 11 kilometers højde, over indlandsisen. Denne idè kom Renè Holm på, da han d. 26 september giftede sig med sin kæreste gennem mere end 10 år. Renè er fra Grønland og hans nygifte hustru er fra Danmark, så hvorfor ikke lade sig vie midt mellem de 2 lande i 11 kilometers højde over indlandsisen.

Bryllupskanalen fylder 1 år i dag

Af Bryllupskanalen

Bryllupskanalen fylder 1 år i dag. Vi gik i luften første gang 1 november 2009, på samme tid som det analoge sendenet lukkede.

Romantisk bryllup til 300.000 kr.

Af Bryllupskanalen

Tilbage til en kold februar morgen blev Kåre & Sandra vækket med ordene “I har vundet et eventyrligt bryllup” De vandt et romantisk bryllup til en værdi på over 300.000 kr. På lørdag går det løs for Kåre & Sandra, når de 2 siger ja til hinanden. Parret kan blandt andet se frem til en kæmpe bryllupsfest for venner og familie på Hindsgavl Slot i Middelfart, specialdesignet brudekjole & vielsesringe og så ellers af sted på en romantisk bryllupsrejse til Mauritius i det Indiske ocean.

Links

Hårpynt & Diademer

Køb hårpynt og diademer i vores shop

Tlf: 70702823 | Besøg Website »