Frieri før bryllup

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Vil du gifte dig med mig?

Til mange kvinders store ærgelse, er det mandens ansvar at fri til sin kommende brud, men et perfekt frieri, er værd at vente på. Frieriet er indledningen til en lang række forberedelser, før det egentlige bryllup og et vellykket frieri, skal være lige så romantisk som selve brylluppet. Bryllupskanalen ser på den svære kunst, at fri til sin udkårende.

forlovelse of frieri

Frieri & Forberedelserne
Hvis der er noget der kan give en mand klamme hænder, hjertebanken og sved på panden, så er det øjeblikket, hvor han skal fri til sin elskede. Selv, når han ved hun gerne vil giftes med ham! Alle mænd ved at kvinder forventer et ganske særligt frieri, som er værd at fortælle veninderne om. Et frieri kommer sjældent spontant, men bliver forberedt b.la. med indkøb af forlovelsesring, blomster, god middag, sterinlys, champagne og jordbær. Han ved også at der skal siges nogle velvalgte ord, evt. akkompagneret af et digt eller et vers fra én af de store kærlighedssange.

Hvad husker hun?

Kvinder er meget sensitive omkring et friere, for lige som selve bryllupet, har hun også en helt klar ide, om hvordan et virkelig romantisk frieri skal foregå. Alligevel hører man sjældent historier om et dårligt, eller ligefrem elendigt frieri. Og selv et elendigt frieri kan blive husket som vanvittigt romantisk, for heldigvis handler et frieri, om at han elsker og vil dele sit liv med sin udkårende. Kvinden husker ofte alt hvad der foregik på dagen, hvor de var, hvad de lavede, hvor de spiste, om han var nervøs, hvor sød han var, stemningen, dufte og masser af andre indtryk.

Kan det overhovedet blive godt nok?

For langt de fleste kvinder kræver et rigtigt frieri, at manden går på knæ og spørger, om hun vil gifte sig med ham. Hvis han gør det, er han nået langt i forhold til at opfylde hendes forventninger. Der ud over skal det være romantisk. Romantik kan være rigtig mange ting. Når det gælder et frieri kan en middag på “restaurant foderbræt” og en tur i bussen være lige så romantisk og mindeværdigt, som en overdådig middag på en fin restaurant.

Vælg det rigtige sted for frieriet

Et frieri kan foregå forskellige steder, men valget af stedet skal være velovervejet. Det kan være hjemme, det kan være på en restaurant, på en rejse, foran mange mennesker, på et særligt udvalgt sted – og her er Eiffeltårnet i Paris en rigtig klassiker! Har man mulighed for det, kan man få hjælp af andre.

Hvordan skal det gøres?

I det klassiske frieri går manden på knæ og spørger om hun vil gifte sig med ham. Men det kan gøres vildere og det er her opfindsomheden og kreativiteten kommer ind i billedet. Skal frieriet være overdådigt, bør man overveje hvordan og hvornår spørgsmålet skal stilles.

God fornøjelse med din kommende forlovelse

én kommentar

  1. Maiken siger:

    Her er jo mange dejlige informationer!
    Jeg er selv med i en bryllupsblogkonkurrence om 10.000,-. Her har jeg skrevet om forskellige måder at fri på og prøvet på at inspirere folk lidt. Bloggen kan ses her: http://www.vildmedbryllup.dk/blog/entry/frieri.html
    et ‘like’/’synes godt om’ hjælper mig i konkurrencen, så føl dig velkommen til at kigge forbi og få lidt ekstra inspiration!

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

4 Bryllupper med Ibi Støving

Af Bryllupskanalen

Klar til Kirkebryllup

Af Bryllupskanalen

Ægtepagt … hva`for en?

Af Bryllupskanalen

De vandt et eventyrligt bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

7-9-13 en heldig bryllupsdag

Af Bryllupskanalen

“Vi har allerede haft 25 vidunderlige års ægteskab, 7-9-13” Hvilket ægte par ville ikke gerne kunne sige det, efter 25 års ægteskab? Udover at denne dato falder på en lørdag og daoten er til at husk for de fleste, så kan der være god grund til, at vælge netop 7. september 2013, til at sige ja, til at dele resten af sit liv, med sin udkårne. Læs mere om, hvorfor mange skandinavier finder netop denne dato ualmindelig heldig.

Bryllup i 11 kilometers højde

Af Bryllupskanalen

Et bryllup behøver ikke være i Kirken eller på Rådhuset, med 80 inviterede gæster. Har I overvejet at lade jer gifte i 11 kilometers højde, over indlandsisen. Denne idè kom Renè Holm på, da han d. 26 september giftede sig med sin kæreste gennem mere end 10 år. Renè er fra Grønland og hans nygifte hustru er fra Danmark, så hvorfor ikke lade sig vie midt mellem de 2 lande i 11 kilometers højde over indlandsisen.

Bryllupskanalen fylder 1 år i dag

Af Bryllupskanalen

Bryllupskanalen fylder 1 år i dag. Vi gik i luften første gang 1 november 2009, på samme tid som det analoge sendenet lukkede.

Romantisk bryllup til 300.000 kr.

Af Bryllupskanalen

Tilbage til en kold februar morgen blev Kåre & Sandra vækket med ordene “I har vundet et eventyrligt bryllup” De vandt et romantisk bryllup til en værdi på over 300.000 kr. På lørdag går det løs for Kåre & Sandra, når de 2 siger ja til hinanden. Parret kan blandt andet se frem til en kæmpe bryllupsfest for venner og familie på Hindsgavl Slot i Middelfart, specialdesignet brudekjole & vielsesringe og så ellers af sted på en romantisk bryllupsrejse til Mauritius i det Indiske ocean.

Links

Hårpynt & Diademer

Køb hårpynt og diademer i vores shop

Tlf: 70702823 | Besøg Website »