Pynt dit bryllup

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Et bryllup er ikke et bryllup, uden pynt. Et hvert bryllup kræver pynt og dekorationer, men har du tænkt over hvor meget pynt der skal være til dit bryllup – og hvor skal der pyntes og hvor meget? Bryllupskanalen ser på pynt til det perfekte bryllup.

SHOP: Festartikler her

 

Forberedelserne før dit bryllup

Allerede før et bryllup, er det vigtigt at overveje hvilken form for pynt og dekoration, der skal være til dit bryllup.  Det første du skal beslutte, er hvilket farvettema der skal være til dit bryllup. Det kan også blot være et tema. F.eks. Sommerbryllup, som åbner op for flere farver. Under alle omstændigheder skal du lægge dig fat på en bestemt stil, når pynten skal vælges. Overvej også om pynt og dekorationer skal være lette, eller fyldige. Nå pynten til dit bryllup, er blevet fastlagt, er du klar til at lave invitationer. Bryllupsinvitationerne er nemlig det første af dit pyntede-bryllup, som sendes ud til dine bryllupsgæster. Sørg for at former og farver fra invitationerne gå igen, i pynt til dit bryllup.

Brudekjole og accessories

Din brudekjole, brudebuket og accessories vil umiddelbart blive betragtet som de gennemgående tema – eller farvet tema for jeres bryllup. Hvis du vælger en brudekjole med et bånd, eller pynt i en speciel farve, er det vigtigt at du lader farven fra dit pynt gå igen i resten af dekorationerne af dit bryllup. Det kan også være at du vælger nogle specielle brudesko, med en helt særlig farve – Tænk dém og farven ind i pynten! Ikke desto mindre er det vigtigt at tænke på helheden, i pynt til dit bryllup.

Pynt kirken

Allerede fra bryllupsgæsternes ankomst til kirken, kan du starte den visuelle linje af dit bryllupstema. I stedet for at lade dine bryllupsgæster sidde at bladre i den traditionelle salmebog, er der mulighed for at lave sit helt personlige kirkehæfte. Her laves en gennemgang af den kirkelige handling i forbindelse med jeres bryllup. Skriv ikke blot sangtekster, men skriv også hvornår hvad gøres, F.eks. hvornår bryllupsgæsterne skal rejse sig, for at modtage velsignelse og hvornår der skal bedes Fader vor. Kirkehæftet kan pyntes med monogram, former og farver fra bryllupstemaet og lavet i samme stil som bryllupsinvitationerne. Samtidig bør man overvej blomsterpynt af kirken. Mange kirker tilbyder standard pynt af kirken, men ønsker man andre farver mv, kan dette som regel aftales med kordegn, kirketjener eller præsten, i forbindelse med personlig samtale før vielsen.

Reception, bryllupsmiddag og borddekoration

I forbindelse med bryllupsreceptionen, serveres ofte bryllupskage eller petifur og pindemadder. Det er oplagt at lade disse små anretninger eller bryllupskagen, følge temaet for bryllupet. Også servietter og øvrige pynt holdes i samme stil. Det samme gør sig gældende for pynt i festlokalet, hvor bryllupsfesten skal foregå. Duge, lys, bordkort og blomsterdekorationer til brylluppet tænkes ind, således at alt pynt omkring brylluppet holder den samme linje og stilart.

Takkekort

Takkekortet er afslutningen på brylluppet, og det er hér, man takker alle gæsterne for et vidunderligt bryllup. Ønsker man at fuldføre farvetema og papirdesignet, er det vigtigt at også takkekortet, er i tråd med den øvrige pynt fra brylluppet. Pynt takkekortet i samme stil og i samme papirtype, som bordkort og invitationer. Har man benyttet et personligt monogram eller lign. bør dette også gå igen i takkekortet.

Hvordan pynter I op til jeres bryllup?

Skal du giftes, så hører vi meget gerne om pynt til dit bryllup. Hvor mange penge har du sat af til på pynt til dit bryllup, og hvilken slags pynt har du valgt. Har du allerede holdt bryllup, så hører vi også meget gerne om dine erfarringer med pynt til dit bryllup. Send os en mail på ja@bryllupskanalen.tv

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Design dit monogram i word

Af Bryllupskanalen

Artikler

Dekorer dit bryllup med vand

Af Bryllupskanalen

Dekorationer med vand er en super effektiv og billig løsning, hvis du vil have unikke og stemningsfulde dekorationer til dit bryllup. Dekorer med masser af lys, blomster og blade. Bryllupskanalen giver dig inspiration til at dekorere med vand, både inde og ude, i alt lige fra søer, vaser, spande og swimmingpools. Se også hvilket tilbehør, der gør sig særlig godt til et bryllup, dekoreret med masser af vand!

satinbånd kommer du ikke udenom

Af Bryllupskanalen

Satinbånd er et musthave, hvis du selv vil stå for invitationer eller dekoration af dit bryllup. Satinbåndene fåes i et utal af størrelser og farver og kun fantasien sætter grænsen for hvor du vil bruge satinbåndene. Satinbånd er en billig dekoration og prikken over ièt til et smukt bryllup.

Louise skriver på Bryllupskanalen

Af Bryllupskanalen

Nu bliver der endnu flere kreative ideer om bryllup og dekoration. Danmarks absolut dygtigste bryllupsdesigner, Louise Lie von Linstow bliver fast blogger fra 1 juni, hvor hun vil øse ud af hendes mange års erfaringer indenfor dekoration og oppyntning.

Lys til bryllup giver stemning

Af Bryllupskanalen

Husk at der skal lys til et bryllup. Få lige præcis den stemning I ønsker. Vælg lys til festen både inde og ude. For lyset er det visuelle, der er med til at underbygge stemningen til bryllupsfesten. Få inspiration til dit bryllupslys, med levende lys, lyskæder og led lys.

Links

Hyr en bryllupsdesigner

Book Louise Lie von Linstow til dit bryllup. Alt fra konsultationer på 2 timer til et full make over af jeres festlokale

Besøg Website »