Verdens dyreste bryllup

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

De dyreste bryllupsting

Kilde : most-expensive.net

Det går ikke stille for sig, når klodens rigeste fejrer bryllup. Bryllupskanalen har kigget på nogle af de mere pudsige og vanvittig dyre accessories til bryllup. Læs bl.a. om verdens dyreste bryllup, brudekjole og brudebuket. Rundt omkring i verden findes der mennesker, der lever efter mottoet: “Min datter skal have det bedste og penge, er til for at blive brugt, så hvorfor ikke bare fyre den af”

Dyreste bryllup

Verdens 8. rigeste mand, afholdte i 2004 verdens dyreste bryllup, for sin datter. Investor og ejer af verdens største stålselskab, Lakshmi Mittal, oprindeligt fra Indien, men bosat i England, gav sin datter, Vanisha Mittal et bryllup, der er gået over i historien. Ved brylluppet deltog tusinde indbudte gæster i en bryllupsfest, som forløb over 6 dage, på slottet i Versailles, i øvrigt det eneste private arrangement, der nogensinde er blevet afholdt på slottet. Bryllupsgæsterne kunne lade sig underholde af optræden af bla. Kylie Minogue. Mittal betalte regningen der lød på 55 millioner dollars, hvilket kan kaldes småpenge for ham, da hans private formue i 2009 var på 19,3 milliarder dollars.

Dyreste brudekjole

Juveler Martin Kratz og Skrædder Renne Straus har designet en utrolig brudekjole bestod af ikke mindre end 150 karat diamanter(1 karat =0,2 gram) Hele herligheden kostede 12 millioner dollars og i forhold til andre brudekjoler har denne kjole en høj gensalgs værdi.

Verdens dyreste bryllupskage

Man skulle tro at verdens dyreste bryllupkage, så også ville være verdens bedste bryllupskage, men dette er ikke tilfældet. I 2006 på Luxury Bridal Show i Beverly Hills, havde konditoriet Nahid La Patisserie sammen med Guldsmed Mimi So, pyntet en bryllupskage med eksklusive og uvurderlige juveler. Kagen kunne selvfølgelig ikke spises, endda ikke røres og under hele showet, var kagen under skarpt opsyn af et særligt bryllupskage vagtteam. Hvad koster så verdens dyreste bryllupskage. Diamant mesterværket havde en værdi af intet mindre end 20 millioner dollars. Velbekomme!

→SHOP: Køb din eksklusive kagefigur hér (- de koster ikke en formue)

én kommentar

  1. Jeanette siger:

    Vores bryllupsbudget er på 100.000 kr, så der bliver vist ingen bryllupskage med juveler til mit bryllup, men jeg overvejer da lige om ikke man skulle snyde med nogle kunstige juveler – jeg tror det ville se VILDT flot ud!
    Hvor meget bruger i andre kommende brude på jeres bryllup?
    Knuus Jeanette

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

4 Bryllupper med Ibi Støving

Af Bryllupskanalen

Klar til Kirkebryllup

Af Bryllupskanalen

Ægtepagt … hva`for en?

Af Bryllupskanalen

De vandt et eventyrligt bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

7-9-13 en heldig bryllupsdag

Af Bryllupskanalen

“Vi har allerede haft 25 vidunderlige års ægteskab, 7-9-13” Hvilket ægte par ville ikke gerne kunne sige det, efter 25 års ægteskab? Udover at denne dato falder på en lørdag og daoten er til at husk for de fleste, så kan der være god grund til, at vælge netop 7. september 2013, til at sige ja, til at dele resten af sit liv, med sin udkårne. Læs mere om, hvorfor mange skandinavier finder netop denne dato ualmindelig heldig.

Bryllup i 11 kilometers højde

Af Bryllupskanalen

Et bryllup behøver ikke være i Kirken eller på Rådhuset, med 80 inviterede gæster. Har I overvejet at lade jer gifte i 11 kilometers højde, over indlandsisen. Denne idè kom Renè Holm på, da han d. 26 september giftede sig med sin kæreste gennem mere end 10 år. Renè er fra Grønland og hans nygifte hustru er fra Danmark, så hvorfor ikke lade sig vie midt mellem de 2 lande i 11 kilometers højde over indlandsisen.

Bryllupskanalen fylder 1 år i dag

Af Bryllupskanalen

Bryllupskanalen fylder 1 år i dag. Vi gik i luften første gang 1 november 2009, på samme tid som det analoge sendenet lukkede.

Romantisk bryllup til 300.000 kr.

Af Bryllupskanalen

Tilbage til en kold februar morgen blev Kåre & Sandra vækket med ordene “I har vundet et eventyrligt bryllup” De vandt et romantisk bryllup til en værdi på over 300.000 kr. På lørdag går det løs for Kåre & Sandra, når de 2 siger ja til hinanden. Parret kan blandt andet se frem til en kæmpe bryllupsfest for venner og familie på Hindsgavl Slot i Middelfart, specialdesignet brudekjole & vielsesringe og så ellers af sted på en romantisk bryllupsrejse til Mauritius i det Indiske ocean.

Links

Hårpynt & Diademer

Køb hårpynt og diademer i vores shop

Tlf: 70702823 | Besøg Website »