Vind et drømmebryllup

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Kilde: Ritzau

Gratis bryllup

Står man og mangler penge til sit drømmebryllup, så er det nu der skal tunes ind på Skala Fm. I denne uge går startskudet til konkurrencen om et vaske ægte drømmebryllup! Skala Fm er Syddanmarks Hit Radio – og i denne tid, især for de giftelystne!

Skala FM udlodder drømmebryllup

Bryllupsfest for venner og familie på eventyrslot, brudekjole fra superdesigneren Tina Bihl og så ellers af sted på bryllupsrejse til Mauritius i det indiske ocean. Det må vist være opskriften på et drømmebryllup – der vel at mærke forbliver en drøm, fordi kun de allerfærreste har råd til at få ønskedrømme og økonomi til at gå op i en højere enhed.

? Se vinderne af et drømme bryllup

Men for skala.fm’s lyttere kan drømmen blive til virkelighed. Den syddanske radio sætter nemlig drømmebrylluppet på højkant i en konkurrence for stationens lyttere, der foruden bryllupsfesten på Hindsgavl Slot, designerkjolen fra Tina Bihl og turen til Mauritius med Profil Rejser også bliver udstyret med vielsesringe, brudebuket, festtøj til gommen og limousine til hjemturen fra kirken, uden at de heldige vindere på noget tidspunkt skal have deres egne penge i spil.

Vi er utrolige stolte over, at vi kan gennemføre en konkurrence i den størrelsesorden. Det kan også kun lade sig gøre, fordi en hel stribe sponsorer har været villige til at medvirke med endog meget gavmilde tilskud. Og forklaringen på den velvilje er naturligvis, at sponsorerne ved, hvor stort et publikum, vi rammer, forklarer Peter Gram, der er direktør for skala.fm, som med godt 250.000 lyttere i Syddanmark er landets største kommercielle radio uden for de landsdækkende stationers rækker.

Bryllupskonkurrencen startede i denne uges udgave af skala.fm’s populære morgenshow, Morgenministeriet, hvor de tre morgenfriske “ministre”, Brian Ebbensen, Trine Jepsen og Kenneth Jonassen alle hverdage fra klokken fem til lidt over ni sørger for at give syddanskerne en festlig start på dagen.

Og vi har allerede besluttet, hvornår brylluppet skal stå. Det bliver nemlig den 23. oktober i år. Så man skal altså kun melde sig til konkurrencen, hvis man virkelig er helt sikker på, at man har fundet den eneste ene og virkelig er klar til at blive gift, om godt ni måneder, smiler programchef Brian Ebbesen.

Bryllupskonkurrencen kører på skala.fm frem til den 12. februar. Den heldige vinder bliver offentliggjort den 26. februar.

4 kommentarer

 1. claudia honnens siger:

  Hej. Jeg ønsker mig helt vild et bryllup. Men vi har ikke råd lige nu. Min kærste s dreng 6 år siger gang på gang, skal i ikke snart giftes. Far siger jeg har ondt i knæet. Kasper 6 år siger: jeg tror ikke du tør kysse claudia, over for så mange mensker. og siger at det er ikke flovt. Nu er vi en lille familie. Har også lillesøster på 1 år. Så er helt klar på at gifte mig med denne dejlige mand..

 2. Susanne Ellegaard Andersen siger:

  Kære bryllupsarrangører.
  Min niece Monica og hendes udkårne, Jannik ønsker sig netop et sådant bryllup, som det I vil arrangere – måske for dem, hvem ved. Monica og Jannik har et dejligt hus og 2 små piger. Det hele gik lidt stærkt, fordi de er så smaskforelskede i hinanden og der er jo nok at bruge penge på i hverdagen. Nu synes de, at tiden er inde til at få papirer på hinanden, men det skal ikke være noget “snyde”-bryllup på Rådhuset, siger Monica.
  Håber, det er OK at indstille andre til konkurrencen. Monica’s mobilnummer er:
  (fjernet af redaktionen). Knus fra Susanne

 3. Martin Rieck siger:

  Kære Susanne.

  Du skal henvende dig til Skala FM, da det er dem der udlodder konkurrencen, vi bragte bare nyheden her på vores site.

  Held og lykke til din niece.

 4. lene vingsøe siger:

  jeg mødte den store kærlighed for 18 mdr men han var alt det jeg ikke ville have 9 år yngre end mig og kom fra amager en bad boy men han blev ved og jeg gav ham en chance og har ikke fortrudt et sekund vi har været sammen siden første date været forlovet i et år og boet sammen i et år og han gør mig glad og lykkelig hver dag så ville vildt gerne kunne ovreraske ham med et bryllup da han altid sætter sig selv til sidst.
  så håber i vil lade høre fra jer
  og godt radioprogram
  med venlig hilsen
  lene vingsøe
  markedspladsen 36
  4520 svinninge

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

4 Bryllupper med Ibi Støving

Af Bryllupskanalen

Klar til Kirkebryllup

Af Bryllupskanalen

Ægtepagt … hva`for en?

Af Bryllupskanalen

De vandt et eventyrligt bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

7-9-13 en heldig bryllupsdag

Af Bryllupskanalen

“Vi har allerede haft 25 vidunderlige års ægteskab, 7-9-13” Hvilket ægte par ville ikke gerne kunne sige det, efter 25 års ægteskab? Udover at denne dato falder på en lørdag og daoten er til at husk for de fleste, så kan der være god grund til, at vælge netop 7. september 2013, til at sige ja, til at dele resten af sit liv, med sin udkårne. Læs mere om, hvorfor mange skandinavier finder netop denne dato ualmindelig heldig.

Bryllup i 11 kilometers højde

Af Bryllupskanalen

Et bryllup behøver ikke være i Kirken eller på Rådhuset, med 80 inviterede gæster. Har I overvejet at lade jer gifte i 11 kilometers højde, over indlandsisen. Denne idè kom Renè Holm på, da han d. 26 september giftede sig med sin kæreste gennem mere end 10 år. Renè er fra Grønland og hans nygifte hustru er fra Danmark, så hvorfor ikke lade sig vie midt mellem de 2 lande i 11 kilometers højde over indlandsisen.

Bryllupskanalen fylder 1 år i dag

Af Bryllupskanalen

Bryllupskanalen fylder 1 år i dag. Vi gik i luften første gang 1 november 2009, på samme tid som det analoge sendenet lukkede.

Romantisk bryllup til 300.000 kr.

Af Bryllupskanalen

Tilbage til en kold februar morgen blev Kåre & Sandra vækket med ordene “I har vundet et eventyrligt bryllup” De vandt et romantisk bryllup til en værdi på over 300.000 kr. På lørdag går det løs for Kåre & Sandra, når de 2 siger ja til hinanden. Parret kan blandt andet se frem til en kæmpe bryllupsfest for venner og familie på Hindsgavl Slot i Middelfart, specialdesignet brudekjole & vielsesringe og så ellers af sted på en romantisk bryllupsrejse til Mauritius i det Indiske ocean.

Links

Hårpynt & Diademer

Køb hårpynt og diademer i vores shop

Tlf: 70702823 | Besøg Website »