Bliv annoncør på Bryllupskanalen

Vi udarbejder løsninger direkte efter vores kunders behov. Du vil som annoncør på Bryllupskanalen.tv, nå ud til landets brudepar, via dette nye stærke bryllupsmedie. Bryllupskanalen leverer troværdighed og målbare resultater for din virksomhed.

Bryllupskanalen`s redaktionelle indhold er målrettet direkte til de danske brude. Vi viser alt fra trends, tendenser, giver tips og tricks samt masser af inspiration til brylluppet. Da vi ikke arbejder efter deadlines, kan vi offentliggøre vores videoer, få timer efter det er sket og det er med til at Bryllupskanalen altid er èt skridt foran.

Besøgstal

Bryllupskanalen besøges hver måned af mere end 18.000 unikke brugere (Tal fra Google Analytics)

Danmarks mest relevante bryllupsstof

Med Danmarks mest gennemarbejdede og vedkommende bryllupsstof sætter vi dagsorden, for hvordan et bryllupssite skal se ud, her i det nye årti. Ikke alene guider vi vores seere igennem bryllupsplanlægningen, der kan være svær at overskue, vi går også bag om bryllupsbranchen og sætter fokus på de største tendenser netop nu. Bryllupskanalen sætter en ære i at udfordre vores seere med inspirerende og interessante historier og interviews. Alt sammen pakket ind i et indbydende og troværdigt univers.

  • Ny stærk TV platform
  • Som de eneste i branchen, tilbyder vi reklamespots før og efter vores indslag
  • Du forsvinder ikke i mængden af annoncører

Annoncering der virker

Vi har længe ventet på undersøgelser omkring effekten af web-TV annoncering via pre-rolls. Nu er det blevet bekræftet at pre-rolls får langt bedre click rates, end andre annonceringmuligheder på nettet.

Kampagneløsninger ved annoncering på Bryllupskanalen.tv

– Forhandlerguide, vises under forhandler samt 1 tag på sitet samt rotation på forsiden under ugens link- Pris pr. mdr. 125 kr.

– BigTop Leaderboard : 930×180, vises på samtlige sider på hele sitet – Pris pr. mdr. 899 kr.

– Content-Ad : 300×250, Vises på forsiden samt alle sider med video og artikler – Pris pr. mdr. 599 kr.

– Wrap-around, Pak hele Bryllupskanalen ind i jeres brand – Pris pr. mdr. 999 kr.

Kontakt os for at høre om mulighederne.