Bliv videoblogger og scor et kamera

Bryllupskanalen søger 2 videobloggere, der har lyst til at give et indblik i sin planlægning af livets store fest. Så skal du giftes i 2011 hører vi meget gerne fra dig. Vi udstyrer dig med et videokamera, du leverer 1 -2 videoreportager hver måned og her er ordet dit og frit, dog skal dine videoblogs altid handle om dit bryllup. Vis hvordan din bryllupsplanlægning går, har du stødt på nogle blindgyder, har du et godt råd til vores mange seerer. Film din dagligdag og din planlægning. Du bliver grundigt klædt på til at kunne løse opgaven, så om du har erfaring i video eller ej, har ingen betydning.

Du skal kun bruge et par timer om måneden på filmprojektet, Bryllupskanalen står for klippearbejdet og du godkender inden vi smider indslaget “On air”

Don´t tell it – Show it

Filmene skal foregår fra dit point og view, altså film det du ser. Filmene produceres som små dagbøger. Giv vores seere et indblik i din bryllupsplanlægning. Hver videoblogger får sin egen side på Bryllupskanalen, hvor der samtidig er mulighed for at skrive små indlæg i forbindelse med videoen. Hver video vil efter redigering have en længde på ca. 3 min. Du har dit videokamera med rundt i bryllupsland og fortæller dine tanker og deler ud af dine erfaringer.

Krav inden du søger:

Du skal giftes i 2011

Du skal kunne bruge ½ – 1 time om ugen på projektet

Bryllupskanalen har hver måned over 18.000 seere, tør du ?

Hvis du tør – så se her

Skriv et par ord om dig selv samt hvilket bryllup I ønsker at holde. Skriv til [email protected]. Videokameraet er din ejendom efter brylluppet.

Bryllupskanalen`s videoblogs starter op 1 november 2010

Læg en kommentar