Behind the scenes “JA! Vi skal giftes”

Skrevet af Louise Lie von Linstow
Tags

Af Louise Lie von Linstow, Fotograf: Jim Lyngvild

Kom med mig på photoshoot til bogen JA! Vi skal giftes. Sidste sommer spenderede jeg flere weekender med at style bryllupsborde på den fantastiske modediktator, Jim Lyngvild´s,  smukke fynske gård. Oh yes, det er ham der har taget billederne..og oh yes, det er hans have, service og magnolietræ der er baggrund for disse skønne billeder. Enjoy! All you beautiful brides-to-be..

Personlige vinglas

Sådan kommer du ud over det evindelige problem med at gæsterne ikke ved hvilket glas der er deres ved receptionen. Lav fine bånd i papir rundt om “maven” på glassene, stil et glas tuscher frem, så kan gæsterne selv skrive deres navn på, når de tager et glas. ( Papir fra Panduro )

Undertegnede i færd med sin absolutte største passion: Borddækning! ( Godt eksempel på at man aaaltid skal huske at trække maven ind når nogen tager et billede – man ved aldrig om det ender på en blog, til skue for hele danmarks befolkning )

Fantastisk eksempel på mit evige mantra: Det behøver hverken at være dyrt eller besværligt for at se eksklusivt og millionøse-agtigt ud: Her har jeg lagt farverige brede og mindre brede satinbånd i kryds henover hinanden på et  dækket bord. Det er grafisk, elegant og virkelig luksuriøst at se på. Snart vil jeg give jer opskriften på de fantastiske “blomsteræsker” der står i baggrunden. De er så enkle at lave selv..

Billede venligst udlånt af Politikens Forlag

Satinbånd i træerne

Jeg EEEELSKER satinbånd! De kan bruges til tusind forskellige ting. Her har jeg bundet dem fast i et blomstrende magnolietræ, som lækker udendørs pynt. Eksempelvis til et havebryllup. Billigt, nemt og fantastisk.


Louise giver inspiration til bryllup

Husk at se de forskellige videoer her på Bryllupskanalen, hvor jeg giver mere inspiration til borddækning, bordkort, blomsterdekorationer o.m.a

? VIDEO: Personlige borkort

? VIDEO: Blomsterdekorationer

? Hyr en bryllupsdesigner

én kommentar

  1. Annemarie Bastholt siger:

    Hej Louise
    Læser på din side, du selv laver blomsteræsker. Kan jeg få
    opskriften?

    Hilsen Annemarie Bastholt

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Design dit monogram i word

Af Bryllupskanalen

Artikler

Dekorer dit bryllup med vand

Af Bryllupskanalen

Dekorationer med vand er en super effektiv og billig løsning, hvis du vil have unikke og stemningsfulde dekorationer til dit bryllup. Dekorer med masser af lys, blomster og blade. Bryllupskanalen giver dig inspiration til at dekorere med vand, både inde og ude, i alt lige fra søer, vaser, spande og swimmingpools. Se også hvilket tilbehør, der gør sig særlig godt til et bryllup, dekoreret med masser af vand!

satinbånd kommer du ikke udenom

Af Bryllupskanalen

Satinbånd er et musthave, hvis du selv vil stå for invitationer eller dekoration af dit bryllup. Satinbåndene fåes i et utal af størrelser og farver og kun fantasien sætter grænsen for hvor du vil bruge satinbåndene. Satinbånd er en billig dekoration og prikken over ièt til et smukt bryllup.

Louise skriver på Bryllupskanalen

Af Bryllupskanalen

Nu bliver der endnu flere kreative ideer om bryllup og dekoration. Danmarks absolut dygtigste bryllupsdesigner, Louise Lie von Linstow bliver fast blogger fra 1 juni, hvor hun vil øse ud af hendes mange års erfaringer indenfor dekoration og oppyntning.

Lys til bryllup giver stemning

Af Bryllupskanalen

Husk at der skal lys til et bryllup. Få lige præcis den stemning I ønsker. Vælg lys til festen både inde og ude. For lyset er det visuelle, der er med til at underbygge stemningen til bryllupsfesten. Få inspiration til dit bryllupslys, med levende lys, lyskæder og led lys.

Links

Hyr en bryllupsdesigner

Book Louise Lie von Linstow til dit bryllup. Alt fra konsultationer på 2 timer til et full make over af jeres festlokale

Besøg Website »