Dekoration i romantisk grøftekants-stil

Skrevet af Louise Lie von Linstow
Tags

Af Bryllupsdesigner Louise Lie vin Linstow

Kære kommende brude og andet nysgerrigt godtfolk..

Tænkte at jeg lige ville lade jer vide hvad jeg går og fifler med her i denne dejlige bryllupstid.
Har stået de sidste par dage hjemme i mit køkken og udviklet borddekorationer til et bryllup for et skønt par der skal giftes om 14 dage.
Nu er jeg kommet frem til et resultat jeg synes er super romantisk og i tråd med parret, Kamilla og Rasmus´ ønsker.
De holder et superskønt havebryllup i et telt tæt ved skov og strand.

Stikordsliste
Jeg plejer at lade mine kunder lave en stikordsliste med gode tillægs og navne ord for hvordan de ønsker stemningen og stilen skal være til brylluppet. Jeg har fået lov til at vise jer Kamilla og Rasmus´ liste:

Afslappet- Dansk sommer – Ikke traditionelt – Hyggeligt – Hvidt – Romantisk – Naturligt -Personligt – Strand – Skov – Mark

Listen her er et virkelig godt grundlag for at jeg kan udvikle fantastisk bordpynt der matcher parrets ønsker og helt essentiel for at jeg kommer ordentligt ind under huden på hvad der tænder dem. Hvis du ikke lige har planer om at hyre din egen personlige bryllupsdesigner kan du selv lave din egen liste derhjemme med ord der beskriver hvad du ønsker dig stilmæssigt til dit bryllup. Det kan være en stor hjælp når du skal ud og beslutte hvilke blomster, servietter, stole o.a. du skal have.

Jeg foreslog Kamilla og Rasmus at vi:

Gør det afslappet, hyggeligt, romantisk og utraditionelt ved at lave små løse buketter med blomster i grøftekants stil, stillet i forskellige hvide porcelænskander på gamle tallerkner hvor jeg vil  pynte med strandsten, muslinger og hvide blomsterhoveder.  De skal sidde i hestesko bordopstilling så buketterne kommer til at stå i lange lige rækker ved hver 5. kuvert.
Derudover laver jeg det personligt og naturligt ved at designe nogle fantastiske store uroer der kan hænge i træer og hjørner rundt omkring i have og telt fyldt med strandsten, blomsterhoveder og muslinger hængt på tynde satinbånd. På sten og muslinger er det så meningen at alle gæsterne kan gå over og skrive et ord til brudeparret som de ønsker at de skal have med sig i deres færd som ægtefolk ” kærlighed “, “styrke”, “humor” eller andet. Det er så meningen at brudeparret kan tage uroerne med hjem og hænge i deres egen have til evigt minde.

Jeg er også igang med at designe nogle bordkort med sten, blomster og grene for at få elementerne strand, skov og mark endnu mere med ind i temaet.

Er du blevet inspireret til dit eget bryllup? I så fald er du mere end velkommen til at snuppe min idé med blomsterdekorationer i romantisk grøftekants stil – det er billigt i materialer, ufatteligt simpelt og – hvis jeg selv skal sige det – über yndigt:-)

Til en dekoration skal du bruge:

2 grene viburnum
8 skærmblomster, eksempelvis vild gulerod eller skvalderkål
3 stilke lammeøre
5 stilke blæresmælde
10 stilke grønne små blade
5 stilke græs arter

1 hvid porcelænskande ( ikke for høj )

1 gammel tallerken

1 håndfuld strandpynt, eks. sten, sneglehuse, muslingeskaller

3 afklippede hvide blomsterhoveder

Bind buketten til en løs lav buket, stil den i iskoldt vand i kanden som stilles på tallerkenen. Hæld en lille sjat vand i tallerkenen og ilæg blomsterhoveder og strandpynt hele vejen rundt om kanden.

? Se Louises kreative ideer her

TIP: Hvis ikke du har lyst til selv at give dig i kast med at binde buketter, kan du bestille dem hos din lokale blomsterhandler og selv sætte dem i kander.
Eller du kan bestille en konsultation hos mig her: Hyr en bryllupsdesigner

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Gaven til brudeparret

Af Bryllupskanalen

4 Bryllupper med Ibi Støving

Af Bryllupskanalen

Artikler

Bordpynt – top 5

Af Bryllupskanalen

Bordpynt til din fest sætter rammen om en festlig bryllupsmiddag og komplimenterer maden og feststemningen. Bryllupskanalen har kigget nærmere af nogle af de vigtigste musthaves til dit bryllupsbord og giver dig inspiration til at vælge det rigtige bordpynt til dit festbord.

Årets kage 2014 med lækre opskrifter

Af Bryllupskanalen

Årets kage er Danmarks største begivenhed for enhver konditor. Bryllupskanalen var med, da vinderne blev kåret. Se billederne af de lækre kager, få opskrifter på nogle af deltagernes kager og masser af inspiration til valget af den helt rigtige bryllupskage. Der er massere af smags varianter og kagerne kan udformes i lige så mange smukke former, farver, mønstre og figurer.

De fem bedste hoteller i Las Vegas

Af Bryllupskanalen

De 5 bedste hoteller i Las Vegas – Hvor skal I giftes? Bryllupskanalen har samlet en top 5 over mest de mest eftertragtede hoteller i Las Vegas, hvis I påtænker et ægte Vegas-bryllup. Der er hoteller for enhver pengepung og plads og oplevelser til både jer og jeres gæster. Las Vegas er så meget mere end drive-in bryllup og Casino; uanset hvad I ønsker jer af oplevelser og luksus, så findes det hér: Las Vegas, Nevada.

Kageknive

Af Bryllupskanalen

Den vigtigste og dyreste kage i jeres liv, har fortjent en speciel kagekniv. Der en helt fast tradition forbundet omkring kageskæring, hvilket gør udskæring af kagen, til et ganske særligt øjeblik, ved jeres bryllup. Hér kan du læse hvilke traditioner, der er forbundet med udskæring af bryllupskagen – og hvor længe man skal vente, før man spiser det øverste lag, af en traditionel bryllupskage i flere etager.

Links

Forever by Klarlund

Forever by Klarlund er en serie af smukke og eventyrlige vielsesringe skabt af de bedste materialer. Besøg en af vores to forretninger i København, hvor I kan opleve det store udvalg.

Østergade 22, 1100 København K
Vesterbrogade 6, 1620 København V

TLF. 33 15 53 10 | Besøg Website »

Askepot & Valentino

Danmarks største bryllups butik med brudekjoler fra de førende modehuse i Europa. Se det store udvalg af modeller på Askepot-Valentino.dk Husk tidsbestilling på +45 74738787 eller [email protected] Vores brudekjoler og festkjoler er håndplukket på messer og fra førende modehuse i hele Europa.

Østergade 16
6270 Tønder

Tlf. 74 73 87 87 | Besøg Website »

BROHOLM GODS

På Broholm Gods gør vi jeres drøm til virkelighed. Lad os danne rammen om den mest fantastiske, romantiske og eventyrlige bryllupsfest, som I og jeres gæster aldrig vil glemme. Vores topprofessionelle personale står klar til at give jer jeres livs oplevelse helt ud over det sædvanlige.

Broholmsvej 32
5884 Gudme

Tlf. 62 25 10 55 | Besøg Website »

Bryllupskagefigur

Køb smukke, sjove og unikke bryllupskagefigurer i shoppen

Tlf: 70702823 | Besøg Website »

Hårpynt & Diademer

Køb hårpynt og diademer i vores shop

Tlf: 70702823 | Besøg Website »

Fotograf MYBOUDOIR – personlig morgengave

Få smukke og helt igennem unikke boudoir billeder af dig selv og giv dem i gave til ham du holder af. MY Boudoir er kvindelig fotograf med base i Nordsjælland.

Tlf. 52503025 | Besøg Website »

Hyr en bryllupsdesigner

Book Louise Lie von Linstow til dit bryllup. Alt fra konsultationer på 2 timer til et full make over af jeres festlokale

Besøg Website »

IWedding

Iwedding er et bryllupsplanlægningsværktøj til din IPhone eller IPod Touch. Prisen er 59 kr. Køb den her

Besøg Website »

Panayotis

Se den nye 2011 kollektion og få det nye Panayotis magasin tilsendt GRATIS – bliv Panayotis Fan på Facebook – læs mere her!

Dæmningen 10
7100 Vejle

Tlf. 75 82 90 91 | Besøg Website »

Lej en bartender

Lej en bartender med fuld udstyret bar til at kreere de mest fantastiske cocktails.

Tlf. 27 62 67 62 | Besøg Website »

Lilly

Hent det nye LILLY katalog gratis i din nærmeste LILLY butik og se alle de nye kollektioner til 2011 – book din tid hos LILLY på www.lilly.dk eller direkte i butikken.

Hele landet
.

Tlf: 75859955 | Besøg Website »

Bliv annoncør på Bryllupskanalen

Bliv annoncør på Bryllupskanalen og kom ud til brudepar i hele landet. Kontakt os for en snak.

Besøg Website »

Restaurant Sletten

Hold dit bryllup med udsigt udover Øresund. Restaurant Sletten ligger midt i det gamle og idylliske Sletten Havn i Humlebæk. Køkkenet har rødder i det finere franske landkøkken baseret på gode danske råvarer. Ejerne står også bag den Michelin-stjernede formel B i København.

Gl. Strandvej 137
3050 Humlebæk

Tlf. 49 19 1321 | Besøg Website »

Ulrik John Blomster

Flotte brudebuketter fra førende blomsterdekoratør Ulrik john blomster. Ulrik er trendsættende indenfor brudebuketter og blomsteropsætninger. Find masser af inspiration i Ulrik John`s flotte butik i Hørsholm

Hovedgaden 12b
2970 Hørsholm

Tlf. 45 76 91 90 | Besøg Website »

HIT DJ

Danmarks stærkeste DJ team. Dan Rachlin, Philip Lundsgaard, Lille Lars, Joakim Hediger og Jørgen De Mylius, kan bookes som DJ`s til din firmafest, jeres bryllup eller andre fester.

Hele landet

Besøg Website »