Bryllup i 11 kilometers højde

Bryllup over Grøndlands indlandsis

Passagererne på Air Greenlands flyvning mellem Grønland og Danmark fik en ekstra oplevelse med på rejsen, da de mandag den 26. september 2011, pludselig var vidne til et bryllup, i over 11 kilometers højde.

Stor var overraskelsen også for bruden, der var inviteret ud for at se cockpittet sammen med sine børn. Her fik hun imidlertid at vide, at hendes mand havde planlagt bryllup i luftrummet, hvilket hun heldigvis storsmilende sagde ja til med det samme. Kaptajn Arne Pallesen stod for vielsen, der foregik efter alle kunstens regler, på positionen 67 grader Nord og 44 grader Vest, klokken 12.10 grønlandsk tid – svarende til 16.10 dansk tid.

Kærlighed i højden

Rene Holm og Lavra Lumholt – nu også Holm, har dannet par i over 10 år, og har sammen børnene Julius på 6 år og Elias på 3 år.

Lavra er dansk og jeg er grønlandsk, så jeg tænkte, at en vielse mellem Grønland og Danmark kunne være sjovt, da vi altid vil have et ben i begge lande, fortæller den stolte brudgom Rene Holm.  Air Greenland annoncerede vielsen over højttaleren og serverede champagne og bryllupskage for de nygifte. Resten af passagererne mærkede også til begivenheden, da der var kransekage nok til alle.

Foto: Mads Nordlund

11 kommentarer til “Bryllup i 11 kilometers højde”

 1. Det er min far!!!!!! <3 Elsker jer glæder mig til at se video filmen!! af jer smukke mennesker!!!<3 love u!!

  Svar
 2. Tillykke -tillykke fra ajaa og duudu, håber at alle fik en rigtig god tur – 1000 knus og kram.

  Svar
 3. Tillykke Kære Fætter og nu fætterinde.

  Assaaa Torrak, sunaaffa aamma taamaalisoqarsinnaavoq. Tamannguassi qamannga pisumik pilluakuttooritsi, asavatsingit.

  Svar
 4. Iggunnguit <3 Glæder mig til I kommer hjem og har masser at fortælle om det :-). Tillykke! – Kiisami <3 <3 <3 Knus kys og en masse kærlighed – fra kusine Anija 🙂

  Svar
 5. Pilluangaaritsi, alutornavipput katinnersi. Ajunnginnerpaamik siunissami kissaallusi, pilluaritsi.

  Svar
 6. Stor tillykke også herfra Rødovre. Sikke en dag det måtte være for jer alle 4 🙂
  Held og lykke med fremtiden.
  Tusass & takuss
  Flemmo

  Svar

Læg en kommentar

%d bloggers like this: