Bryllup i Sverige på ishotel

Der findes mange måder at fejre sit bryllup, så hvorfor ikke gøre ens bryllup helt unikt. Man skal blot til vores naboland for at opleve en helt anderledes måde at fejre sit bryllup. I Sverige ligger der et hotel, der vil overgå din vildeste fantasi. ICEHOTEL i det nordlige Lapland tilbyder et helt igennem anderledes bryllup i Sverige.

En varm velkomst til Sverige

Omkring 50.000 gæster besøger hvert år Ishotellet i Sverige og 70% af alle gæsterne kommer fra udlandet. Her har man som gæst en enestående chance for at opleve Nordlys og opleve naturen fra sin aller koldeste side. Inde i hotellet er temperaturen konstant -5 grader og hele hotellet er bygget af is! Alt er bygget af is, vægge, gulve og stole. Hotellet er kun åbent i vinterhalvåret og bygges hvert år op fra ny. Arkitekter og designere knokler fra november til åbningen i december for at få hotellet bygget færdig og klar til indvigelsen i midten af november. Hotellet har restaurant, isbar og i alt 82 værelser hvoraf de 22 af dem er suiter. Icehotel har åbent fra midten af december til midten af april hvert år.

VIDEO: Tema bryllup i Winter wonderland

Et anderledes hotel i Sverige

Selve bygge processen af ishotellet tager knap 2 måneder, startende med værelser og Icebar og afsluttende med Iskirken. Hele hotellet står færdigt d. 30 december, hvor hotellet kan byde velkommen med sine i alt ca. 82 værelser. Icehotel er et unikt kunstværk, hvor kunstnere fra hele verden mødes og bygger hotellet op fra bunden. Hotellet har et fantastisk lys, med lamper indbygget i isen og smukke kunstværker lavet af is. Der vil samtidig være mulighed for at blive viet i Is kirken fra starten af Januar.

Priser for overnatning

Priserne på Icehotel, ligger generelt lidt højere end hotel priserne i Sverige. Men Icehotellet i Sverige er også et hotel, der vil give jer en oplevelse for livet. Priserne starter ved 2500 kr pr. overnatning i et standard værelse op til 10.000 kr. for en suite, men I vil helt sikkert også vågne op uden tømmermænd, da den friske kolde luft har renset kroppen natten over.

VIDEO: Bryllupsnatten med Joan Ørting

Icehotel ligger i Jukkasjärvi i det nordlige Sverige og du skal bestille tid i god tid, hvis du ønsker at holde dit bryllup her, gerne op til et år i forvejen, for at være sikker på at få plads. Du kan finde flere oplysninger om hotellet og booking HER

Læg en kommentar