4 Bryllupper med Ibi Støving

Bryllupper er trendy – også på TV

Det er ikke mere end et par år siden, at bolig- og madprogrammerne var TV stationernes fortrukne program i primetime, i dag har de danske og udenlandske TV stationer kastet sig over bryllupper. Underholdningsprogrammerne produceres i mange forskellige formater, lige fra bryllupsplanlægning af drømme brylluppet, til at byde seerne med på første række, under selve vielsen. Fælles for de fleste bryllupsprogrammer er, at brudeparrene får mulighed for at vinde en gevinst. 4 Bryllupper er TV3`s bud på et bryllups hit i efteråret 2010, hvor brudeparret har mulighed for at vinde en drømme bryllupsrejse.

Bryllupskanalen møder Ibi Støving

Ibi Støving, vært på "4 bryllupper"

Vi møder Ibi Støving i København, dels for at høre om TV programmet, men også for høre om hendes syn på bryllupper. Hvilken kjole ville Ibi vælge, hvis hun skulle holde bryllup til næste år? Hvilke pinlige episoder har hun selv oplevet, når hun har været gæst ved et bryllup.

Et bryllup er den vigtigste dag i livet. Den store dag er blevet planlagt ned til mindste detalje. Nogle har fundet noget blåt, noget lånt, noget nyt og noget gammelt for at holde traditionerne i hævd. Andre sparer op i flere år, til det ultimative bryllup. Og så er der dem, der blæser på traditionerne og bare vil fejre den store dag med et brag af et sammenskudsgilde i haven.

Der er mange måder at holde og fejre bryllup på, og det er dét, der gør bryllupper så mangfoldige. Nu er bryllup blevet underholdning i de danske hjem. Et bryllup skaber sammenhold i krisetider og hvor aviserne er fyldt med død og ulykke, rykker man tættere sammen, også foran fjernsynet i de danske stuer. Med TV3´s nye satsning, er der rig mulighed for at følge med, i en omgang “feel good TV”.

4 Bryllupper følger med på første parket

Under 4 Bryllupper følger vi 4 brude, ved hver sit bryllup. Hvert enkelt bryllup vurderes efterfølgende af de 3 andre brude, som deltager som gæster ved brylluppet. Der gives points indenfor følgende kategorier: Bedste kjole, bedste bryllupsmenu, bedste location og bedste underholdning. Den der samlet får flest point, vinder en drømme bryllupsrejse. I de i alt 10 programmer, vil vi møde 20 brude og deltage ved 20 meget forskellige bryllupper.

Ibi Støving er vært for TV3`s nye bryllupsprogram, 4 Bryllupper, der har præmiere på onsdag.

Læg en kommentar