DIY VIDEO: Lille Boheme brudebuket

En lille utraditionel brudebuket

Du kan sagtens lave din egen brudebuket. Det er faktisk slet ikke så svært, som man skulle tro. Her kan du se hvordan du kan lave din egen, lille og utraditionelle brudebuket. Det er super simpelt og har du en veninde, der er en lille smule ferm på fingrene, så kan du bede hende lave din brudebuket. – For det er faktisk tradition at bruden ikke må vælge sin egen brudebuket.

Valg af blomster

Vi har valgt nogle storhovedet, pink nelliker og du skal bruge 5 stk. Vi har også valgt en meget, meget smuk mørkelilla orkide. Her skal du bare bruge 1 stk. Dertil skal du bruge noget velourbånd. Vi har valgt et sort velourbånd, som er lidt utraditionelt og lidt mere råt end silke og satinbånd. Du skal også bruge et blomsterreagensglas. I dette indslag har vi fået blomsterhandleren til at sno noget floratape rundt om det lille reagensglas, for at skjule det lidt. Gevindet er lavet af elefant tråd. Orkideens stilk skal ned i reagensglasset og nellikerne sættes rundt om. Der er ikke noget system, nellikerne skal bare sidde tæt, hele vejen rundt om blomster reagensglasset, så det er ikke noget med at man skal være blomster dekoratør, for at kunne finde ud af det.

Artikel: Brudebuketter til den store dag

Så skal du bruge et lille stykke ståltråd, som skal sidde helt oppe ved blomsterkronerne. Pas på du ikke knækker stiklene, når du vikler din ståltråd rundt om. Af velourbåndet laver du et lille håndtag, som bruden skal holde buketten i. Når velourbåndet er snoet hele vejen ned af stilkene, afslutter du ed en lille sløjfe.

Nu er din brudebuket færdig. Denne brudebuket er meget enkel og lidt lille i det, men farverne gør at den står frem og er meget unik og speciel, samtidig med at den er dekadent og har lidt boheme og Paris over sig.

Læg en kommentar