Bryllupsgæst på wildcard

Brud og mor – og så på én og samme dag!

Jamie Philips,Ohio, måtte forlade sit eget bryllup i utide… Brylluppet startede ellers som planlagt, men på vej op ad kirkegulvet, arm i arm med sin fader, mærkede Jamie Philips de første veer, og allerede under bryllupsreceptionen, gik vandet.

Våde brudesko

Den stolte brud (og moder!) fortæller fra sin brude- eller barselsseng, at hun blot havde regnet det for plukveer, som jo er helt normale, op til fødslen. Det var faktisk først under bryllupsreceptionen, hvor hun havde mærket vandet, og hendes bedste veninde (og brudepige) gjorde hende opmærksom på, at noget var under opsejling – babyen var allerede på vej ud! Med påskud om at skulle binde brudens sko, havde veninden diskret, og for en sikkerhedsskyld, checket hvad der foregik. Forsigtigt måtte hun gøre den kommende mor og lykkelige brud opmærksom på at, den lille var på vej – og så var det bare et spørgsmål om at holde hovedet koldt. Jamie fortæller at, det eneste hun kunne tænke på, i øjeblikket, var hvordan slipper jeg ubemærket væk, fra over hundrede gæsteren. Før hun fik set sig om, måtte hun meddele at, der var en “party-crascher” på vej, og så var det bare afsted til hospitalet.

Dagen var nøje planlagt

De stolte forældre havde ellers flyttet brylluppet, så de kunne nå at blive gift, før junior kom til verden. Fødslen var sat til d. 7. marts, men den lille dreng, havde ikke tænkt sig at vente – han skulle med til bryllup! Bruden fortæller at det i forvejen, havde været en stående joke op til brylluppet, at hun sikkert ville gå i fødsel. Så da vandet gik, og receptionen blev afbrudt, troede alle gæsterne at, det blot var for sjov! Sygeplejersken, som modtog det nygifte brudepar, kunne dog også meddele at det var første gang i sygehusets historie, at en fødende kvinde ankommer i brudekjole – direkte fra sit eget bryllup! Jeg har min kone og min søn. Jeg kunne ikke ønske mig noget større – Jeg ville aldrig gøre dagen om! Jeg er meget lykkelig, fortæller den stolte fader, som slutteligt indrømmer, at han stadig er lidt rundt på gulvet.

Er du gravid til dit bryllup?

Har du termin umiddelbart før eller efter dit bryllup, så hører vi gerne fra dig. Send os en mail på [email protected]

En kommentar til “Bryllupsgæst på wildcard”

Læg en kommentar

%d bloggers like this: