Bryllupskørsel i en fed sportsvogn?

Mange mænd kan godt lide biler og kvinder kan godt lide sko. Når man skal giftes er der anledning til at glæde sin kommende mand, med en tur til og fra kirke, i en ekstra fed bil. Der er mange muligheder for bryllupskørsel til jeres bryllup. Hestevogn, klassiske veteranbiler, limousinekørsel med chauffør eller kør-selv, i en dejlig udlejningsbil, er blot nogle af mulighederne, hvis man vil køre ekstra godt, i forbindelse med sit bryllup. Det er kun et spørgsmål om, hvilket transportmiddel du ønsker og hvilken pengepung man har.

Bilen til brylluppet

Med mindre hele brylluppet foregår i gåafstand, kan det blive nødvendigt med kørsel. Bryllupskørsel i en super bil, giver brylluppet den sidste finish, og derfor vælger mange brudepar at leje en bil, når brudeparret skal transporteres standsmæssigt. Bryllupskanalen har bedt bilekspert og chefredaktør på Bil Magasinet, Mikkel Thomsager, hvilken bil man skal gå efter, hvis man vil køre selv og køre rigtig godt, til sit bryllup. Vi mødte Mikkel Thomsager og et væld af verdens flotteste biler, på Bilmessen 2010 i Bella Center.

Lej en bil til dit bryllup

Det er muligt at leje lækre og luksuriøse biler hos nogle af landets udlejnings virksomheder. Bryllupskanalen har kigget på biludlejning, og det er faktisk muligt, at blive rigtig godt kørende til sit bryllup. Man kan både leje sportsvogne, Ford Mustang Cabriolet, Ferrari og Porsche 991. I den sjove ende kan man leje en Cooper Mini eller en Fiat 500. Men indenfor de helt eksklusive sportsvogne, er udvalget ikke så stort. Årsagen er til dels de forholdsvis høje danske afgifter på biler. Samtidig er de helt eksklusive udlejningsbiler, næsten ikke til at forsikre, med mindre det er inkl. chauffør. Og en sportsvogn med 2 sæder inkl. chauffør, giver ikke meget plads til brudeparret.

Din bryllupskørsel

Hvordan kommer I fra kirke til fest, til jeres bryllup? Skriv en kommentar eller deltag i debatten i vores bryllupsforum.

3 kommentarer til “Bryllupskørsel i en fed sportsvogn?”

 1. For at være ærlig fik jeg desværre ikke så meget ud af dette indslag.. Det havde måske været bedre at vise nogle biler, som man rent faktisk godt KAN leje.. 🙂 Men det er nogle fede biler, må man da sige…

  Svar
  • Kære Elvira
   Tak for din kommentar.
   Vi er selvfølgelig på vej med flere indslag om bryllupstransport – og inspiration til hvilke biler man rent faktisk KAN leje til bryllupskørsel.
   Dette indslag er produceret, for at vise hvorfor det kan være svært at leje de aller dyreste modeller.
   Vi kunne også ønske os en mere kronologisk rækkefølge, men nyheder lader desværre ikke vente på sig 😉
   De bedste hilsner
   Bryllupskanalen

   Svar

Læg en kommentar

%d bloggers like this: