Bryllupskanalen fylder 1 år i dag

Det er altid stort at kunne holde den første fødselsdag og i dag bliver Bryllupskanalen 1 år. Vi har det seneste år arbejdet hårdt på at gøre en forskel i bryllupsbranchen, for producere et bryllupssite, der skulle skille sig ud fra mængden.

Den spæde start

Bryllupskanalen gik i luften 1. november 2009 kl. 00.00. Godt nok havde vi en del start vanskeligheder, men vi kom i luften til tiden, nøjagtig samtidig med at man lukkede for det analoge sendenet i Danamrk. Med 3000 seere den første måned, kom vi i gang og fik hurtigt sat vores lille aftryk på landkortet. I dag har Bryllupskanalen mere end 19.000 seere hver måned.

Video: Sådan så det ud da vi gik i luften

Som en hver nyfødt havde Bryllupskanalen også sine problemer og børnesygdomme i starten. Den 6. januar 2010 væltede Bryllupskanalen ud af barnevognen, efter en TV optræden i TV-avisen. Sitet brød ned og i 16 timer, var den lille ny indlagt inden vores teknikkere endeligt fik Bryllupskanalen op igen.

Dette kan man forvente af et 1 årig: Ved 1 års alderen vil du se de første tegn på, at babyen har sin egen vilje. Den 1 årige begynder at reagere mere spontant og har mere kontrol over sine handlinger.

Det første år

Det første år som Danmarks TV station om bryllup er gået hurtigt. Vi har produceret mere end 70 videoer, åbnet bryllupsforum, shop og givet inspiration til flere tusinde brudepar. Vi har i sinde at fortsætte og bliver ved med at udvikle vores videoer og hele sitet, så vi kan fortsætte med at give hele Danmark inspiration til deres store dag.

Flashback: Bryllupskanalen November 2009

Vi fejrer fødselsdagen i shoppen

Vi fejrer fødseldagen med at give en gratis 20 cl. flaske Moet & Chandon Rosè champagne med alle ordrer i shoppen over 400 kr. Champagnen har en værdi på 139 kr og er perfekt til køreturen fra kirken til fotografen.

SHOP: Køb festartikler her

3 kommentarer til “Bryllupskanalen fylder 1 år i dag”

 1. Tillykke, tillykke med dagen og de mange tiltag I har opnået – Jeg har fulgt med lige fra starten og glæder mig til at følge med i mange år endnu!

  Svar
 2. Tillykke med de 1 år 😀

  jeg har fulgt med lige siden siden blev oprettet.
  Elsker de mange videoer der findes på sitet. Håber der kommer mange mange flere 😀 Der er da ikke noget lige så lykkeligt og romantisk som bryllup..

  Mere, Mere, Mere 😀 Tak.

  Svar

Læg en kommentar

%d bloggers like this: