Bryllupsrejser

Bryllupsrejser til alverdens destinationer

Den tid hvor alle bryllupsrejser gik til Kreta, Rhodos og Costa Del Sol er forlængst forbi. Danskerne har fået øje for bryllupsrejser til de oversøiske lande. Nu skal bryllupsrejser, i stigende grad være den ultimative bryllupsrejseoplevelse. De hotte bryllupsrejser lige nu går til Italien & Thailand. Vi ønsker at vores bryllup er unikt og personligt, og det smitter af på vores bryllupsrejser. En bryllupsrejse er ikke bare en rejse til et varmt land eller en storby. Brudeparret anno 2010 vil have hvide, bounty-strande, intimitet, forkælelse, romantik og luksus på bryllupsrejsen – den ultimative ferie, som skal overgå dem alle.

Hvor skal bryllupsrejsen gå hen efter jeres bryllup?

Bryllupsrejsen skal både give mulighed for forkælelse og romantik, lange nætter og masser af god mad. Uanset om du er til storby eller uberørte rejsedestinationer, så åbner bryllupsrejsen op for den rejse, du altid har drømt om. Bryllupskanalen hører meget gerne om netop jeres bryllupsrejse. Send os en mail på [email protected] Har I været på bryllupsrejse, så hører vi også gerne fra jer. Vedhæft billeder fra jeres bryllupsrejse og fortæl om jeres livs mest romantiske rejse!

Mød Salgsdirektør Stig Elling fra Startour, der fortæller om trends for bryllupsrejser i 2010.

Læs også artiklen om bryllupsrejser.

Hvortil går jeres bryllupsrejse?

Hvilken bryllupsrejse drømmer du om, efter jeres bryllup? Skriv en kommentar hér under, deltag i debatten i vore vores forum, eller kontakt redaktionen direkte på [email protected] Vi glæder os til at høre om netop jeres bryllupsrejse!

En kommentar til “Bryllupsrejser”

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: