Bordpynt – top 5

Skrevet af Bryllupskanalen

Bordpynt på festbordet

Bordpynt og dekorationer er med til at skabe den helt rette stemning til festbordet. Uanset om du vælger langborde, hestesko, u- eller e-bord, runde borde eller du er mere til en stående buffet, ved en reception, så er bordpynten vigtig, når du vælger hvilken stemning, der skal være omkring maden og festen.

Festbord med rispapirlamper

Éngangs service som pynter på festbord

Der findes masser af muligheder for éngangs service, hvis du ønsker at gøre oprydningen let og overskuelig efter festen. Engangs service er ikke hvad det har været og mulighederne er mange flere, end de traditionelle hvide paptallerkner, der bøjer og plastikgafler der knækker. Der er mulighed for økologisk træbestik, som er let nedbrydeligt eller noget mere farvestrålende. F.eks. pink engangsbestik, lilla plastikkrus eller papkrus i guld, sort, sølv, mønster eller med tekst. Ved brug af engangsservice gøre du det ikke bare let – du kan også gøre det elegant.

Bordkort med pynt

Vælger man at bruge lidt mere end en lap papir, er bordkort faktisk også en stor del af festbordets endelige udtryk. Mange tænker ikke over det, men bordkort – eller navnekort om man vil – har flere funktioner, end blot at fortælle gæsterne hvor de skal placere sig under festmiddagen. Holder du en fest, med mange mennesker, som ikke kender hinanden eller måske ikke har set hinanden meget længe, kan bordkortene også være en hjælp for festens øvrige gæster. Mange steder kan man købe bordkort, som er lette at printe hvert enkelt navn på. Bordkortene kan dekoreres med f.eks. diamanter, satinbånd i farver, billeder af brudeparret eller hvad man synes kunne passe til festens tema og evt. et personligt bryllupsmonogram.

VIDEO: Design dit eget monogram

Favour-æsker med en lille gave

De små favor-æsker har længe været et stort hit i både England og USA, hvor man giver gæsterne en lille gave med hjem, til minde om en fantastisk dejlig dag. Favor-æskerne kan indeholde en lille gave, som f.eks. kunne være små chokolader, pastiller eller noget helt andet. Som regel er der det samme i æskerne, men man kan sagtens vælge, at lave én slags æsker til kvinderne, én slags til mændene og én til børnene. Vælger du, at bruge favour-æskerne som bordkort, altså med navn på, har du igen mulighed for, at gøre favour-æskerne endnu mere personlige. Favouræsker fås i mange forskellige farver og materialer. Favour-æskerne tager sig særlig godt ud med sløjfe af satinbånd.

SHOP: Bordpynt og festartikler

Diamanter hitter som bordpynt

Diamanter er det helt store hit på festbordet og der findes borddiamanter i alle farver og størrelser. Mange vælger at pynte bordet i to farver og det er meget smukt, at blande f.eks. hvide borddiamanter med diamanter i rød, guld, sort eller noget helt fjerde. Borddiamanter kan matches med diamant-stickers på bordkortene, diamant nåle i blomsterdekorationer, diamanter i kæde, diamanter som ballonholder osv.

 

Bordløber – smukt, let og billigt

Bordløbere er et musthave, når du dækker op til fest. Fordelene ved bordløbere er mange. Bl.a. ser det ud af meget ift. prisen. De er super lette at lægge på bordet og lige så lette at fjerne igen. Langt de fleste bordløbere kan gemmes og bruges igen. Bordløbere fås i alle regnbuens farver, med mønster og glimmer. Det er en god idé, at vælge en bordløber, som passer til servietterne, blomsterdekorationer eller andet bordpynt. Sørg dog altid for, at småt bordpynt, som f.eks. små diamanter eller konfetti godt kan forsvinde, hvis du vælger f.eks. en sort bordløber og sorte diamanter.

bordløber

 

 

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Gaven til brudeparret

Af Bryllupskanalen

4 Bryllupper med Ibi Støving

Af Bryllupskanalen

Artikler

Bordpynt – top 5

Af Bryllupskanalen

Bordpynt til din fest sætter rammen om en festlig bryllupsmiddag og komplimenterer maden og feststemningen. Bryllupskanalen har kigget nærmere af nogle af de vigtigste musthaves til dit bryllupsbord og giver dig inspiration til at vælge det rigtige bordpynt til dit festbord.

Årets kage 2014 med lækre opskrifter

Af Bryllupskanalen

Årets kage er Danmarks største begivenhed for enhver konditor. Bryllupskanalen var med, da vinderne blev kåret. Se billederne af de lækre kager, få opskrifter på nogle af deltagernes kager og masser af inspiration til valget af den helt rigtige bryllupskage. Der er massere af smags varianter og kagerne kan udformes i lige så mange smukke former, farver, mønstre og figurer.

De fem bedste hoteller i Las Vegas

Af Bryllupskanalen

De 5 bedste hoteller i Las Vegas – Hvor skal I giftes? Bryllupskanalen har samlet en top 5 over mest de mest eftertragtede hoteller i Las Vegas, hvis I påtænker et ægte Vegas-bryllup. Der er hoteller for enhver pengepung og plads og oplevelser til både jer og jeres gæster. Las Vegas er så meget mere end drive-in bryllup og Casino; uanset hvad I ønsker jer af oplevelser og luksus, så findes det hér: Las Vegas, Nevada.

Kageknive

Af Bryllupskanalen

Den vigtigste og dyreste kage i jeres liv, har fortjent en speciel kagekniv. Der en helt fast tradition forbundet omkring kageskæring, hvilket gør udskæring af kagen, til et ganske særligt øjeblik, ved jeres bryllup. Hér kan du læse hvilke traditioner, der er forbundet med udskæring af bryllupskagen – og hvor længe man skal vente, før man spiser det øverste lag, af en traditionel bryllupskage i flere etager.

Links

Forever by Klarlund

Forever by Klarlund er en serie af smukke og eventyrlige vielsesringe skabt af de bedste materialer. Besøg en af vores to forretninger i København, hvor I kan opleve det store udvalg.

Østergade 22, 1100 København K
Vesterbrogade 6, 1620 København V

TLF. 33 15 53 10 | Besøg Website »

Askepot & Valentino

Danmarks største bryllups butik med brudekjoler fra de førende modehuse i Europa. Se det store udvalg af modeller på Askepot-Valentino.dk Husk tidsbestilling på +45 74738787 eller [email protected] Vores brudekjoler og festkjoler er håndplukket på messer og fra førende modehuse i hele Europa.

Østergade 16
6270 Tønder

Tlf. 74 73 87 87 | Besøg Website »

BROHOLM GODS

På Broholm Gods gør vi jeres drøm til virkelighed. Lad os danne rammen om den mest fantastiske, romantiske og eventyrlige bryllupsfest, som I og jeres gæster aldrig vil glemme. Vores topprofessionelle personale står klar til at give jer jeres livs oplevelse helt ud over det sædvanlige.

Broholmsvej 32
5884 Gudme

Tlf. 62 25 10 55 | Besøg Website »

Bryllupskagefigur

Køb smukke, sjove og unikke bryllupskagefigurer i shoppen

Tlf: 70702823 | Besøg Website »

Hårpynt & Diademer

Køb hårpynt og diademer i vores shop

Tlf: 70702823 | Besøg Website »

Fotograf MYBOUDOIR – personlig morgengave

Få smukke og helt igennem unikke boudoir billeder af dig selv og giv dem i gave til ham du holder af. MY Boudoir er kvindelig fotograf med base i Nordsjælland.

Tlf. 52503025 | Besøg Website »

Hyr en bryllupsdesigner

Book Louise Lie von Linstow til dit bryllup. Alt fra konsultationer på 2 timer til et full make over af jeres festlokale

Besøg Website »

IWedding

Iwedding er et bryllupsplanlægningsværktøj til din IPhone eller IPod Touch. Prisen er 59 kr. Køb den her

Besøg Website »

Panayotis

Se den nye 2011 kollektion og få det nye Panayotis magasin tilsendt GRATIS – bliv Panayotis Fan på Facebook – læs mere her!

Dæmningen 10
7100 Vejle

Tlf. 75 82 90 91 | Besøg Website »

Lej en bartender

Lej en bartender med fuld udstyret bar til at kreere de mest fantastiske cocktails.

Tlf. 27 62 67 62 | Besøg Website »

Lilly

Hent det nye LILLY katalog gratis i din nærmeste LILLY butik og se alle de nye kollektioner til 2011 – book din tid hos LILLY på www.lilly.dk eller direkte i butikken.

Hele landet
.

Tlf: 75859955 | Besøg Website »

Bliv annoncør på Bryllupskanalen

Bliv annoncør på Bryllupskanalen og kom ud til brudepar i hele landet. Kontakt os for en snak.

Besøg Website »

Restaurant Sletten

Hold dit bryllup med udsigt udover Øresund. Restaurant Sletten ligger midt i det gamle og idylliske Sletten Havn i Humlebæk. Køkkenet har rødder i det finere franske landkøkken baseret på gode danske råvarer. Ejerne står også bag den Michelin-stjernede formel B i København.

Gl. Strandvej 137
3050 Humlebæk

Tlf. 49 19 1321 | Besøg Website »

Ulrik John Blomster

Flotte brudebuketter fra førende blomsterdekoratør Ulrik john blomster. Ulrik er trendsættende indenfor brudebuketter og blomsteropsætninger. Find masser af inspiration i Ulrik John`s flotte butik i Hørsholm

Hovedgaden 12b
2970 Hørsholm

Tlf. 45 76 91 90 | Besøg Website »

HIT DJ

Danmarks stærkeste DJ team. Dan Rachlin, Philip Lundsgaard, Lille Lars, Joakim Hediger og Jørgen De Mylius, kan bookes som DJ`s til din firmafest, jeres bryllup eller andre fester.

Hele landet

Besøg Website »