Gaven til brudeparret

Find Bryllupsgaven til brudeparret

Det er altid en stor udfordring for bryllupsgæsterne, at finde den helt rigtige bryllupsgave til brudeparret. En bryllupsgave skal både være personlig og anvendelig, gerne med praktisk værdi. Louise Lie Von Linstow og Bryllupskanalen er gået på jagt i Magasin, efter lækre bryllupsgaver i 3 forskellige prisklasser til brudeparret.

ARTIKEL ? Mere inspiration til bryllupsgaven

Bryllupsgaven til under 500 kr.

Stjerneskåle fra Kehler er et fint bud på en lækker bryllupsgave med stor nytte værdi og af en designer, de fleste kender og kan lide. Skålene kan både anvendes som små serveringsskåle eller til små lys eller dekoration.

Et andet bud på en yndig bryllupsgave er små isskåle fra Itali, kan evt. pakkes ind på en lille bakke, med blomster og selvfølgelig cellofan, for at gøre gaven ekstra personlig. Isskålene fås i flere forskellige lækre skåle.

Noget af det helt nye og moderne er at benytte bogstaver som dekoration på væggene i hjemmet. Brudeparrets initialer, vil være en enormt personlig bryllupsgave. Bogstaverne er fra Base212. Husk at vælge ukurante farver og størrelser. Små bogstaver fås fra ca. 199 og de store bogstaver fra 399 kr.

Folk bliver altid glade for en praktisk bryllupsgave med en lækker designværdi. Louise Lie Von Linstow har fundet denne vase fra Kehler, i et meget enkelt og og smuk udformning til under 400 kr.

En lille fugl udført i drejet, formgivet træ kan være et hit til brudeparret, der værdsætter retrostilen, som er blevet superpopulært igen. Den minder meget om Kay Bojesens design, som mange vil genkende i den lille sjove abe også drejet i træ. Fuglen i træ fåes fra under 400 kr.

Praktiske bryllupsgaver til ca. 1000 kr. 

Har du ca. 1000 kr. til en bryllupsgave, så kunne en super lækker gryde eller stegepande være et stort hit. Le Cruset har støbejernspader og støbejernsgryder i rigtig mange skønne og lækre farver, som vil pynte op i et hvert køkken. Her har vi sat fokus på én af de helt nye farver i Le Crusets grydeserie, farverne er grønne og aubergine.

Pyntepuder til stuen eller til soveværelset er en rigtig god gave idé, hvis du ønsker at give noget personligt, som parret vil nyde i hverdagen og som er rigtig rart at få skiftet ud en gang i mellem. Vi har sat fokus på 3 forskellige stilarter inden for pyntepuder. Den første pude er med trekanter, som er perfekt til det unge og moderne hjem. Den anden stilart er med et romantisk og etnisk islæt, med fine broderier og lækre farver. Den sidste stilart, som er blevet super populært er fra Day, og er puder udført meget enkelt, med små søde og hyggelige budskaber.

Luksuriøse bryllupsgaver til ca. 5000 kr

Skal du give den ultimative, luxuriøse bryllupsgave, så er en KitchenAid køkkenmaskine et sikkert hit og enhver kvindes drøm! De fåes i rigtig mange lækre og skønne farver. En KitchenAid er nok mest til bruden, men er noget som hele familien vil få meget stor gavn af. Skal du finde en lækker gave til brudgommen, så er en Espressomaskine fra GastroBack et sikkert hit. Den er udført i stål og er hvad man kan kalde rigtig lækkert kram, til manden, der ved hvad han vil have.

VIDEO ? Morgengaven til manden

Har du fundet gaven til brudeparret?

Bryllupskanalen er altid på jagt efter de ultimative tips og triks til brylluppet. Har du fundet en delt perfekte gave til brudeparret, eller er du kommende brud og ønsker dig, noget ganske særligt, så hører meget gerne fra dig. Send os dit tip til den perfekte gave til brudeparret på ja@ bryllupskanalen.tv eller deltag i debatten i Bryllupskanalens gratis bryllupsforum.

 

 

Læg en kommentar