Giv gæsterne dekorationen fra bordet

En hyggelig tradition (selvfølgelig) fra USA, er at give gæsterne gaver med hjem, fra sit bryllup. Holder I et tema bryllup, hvor I selv har stået for dekorering af jeres festlokale, kan I stå tilbage med en del dekorationer. Så hvorfor ikke forære dekorationer til gæsterne, når aftenen er slut, og gæsterne begynder at forlade festen. Ved at give sin bryllupsdekoration til gæsterne, vil jeres gæster komme til, at tænke tilbage på jer og det fantastiske bryllup, hver gang de ser på dekorationerne.

Shop festartikler her

Dekorer med “tingel tangel”

Har I valgt, kun at dekorere med én stor blomsteropsats på hvert bord, så er det ikke hér, I skal forære jeres gæster en dekoration. Til gengæld er der rig mulighed for det, hvis I har dekoreret lokalet, med hvad de fleste mænd vil betegne som “tingel-tangel”. Det kan være små vaser, med en enkelt blomst i, små søde lysestager, perlekæder, julekugler, dæktallerkner og alt hvad du ellers kan få lyst til at dekorere med.

Hvilken dekoration skal gæsterne have

I kan enten lade gæsterne vælge deres egen dekoration fra jeres bryllup, eller I kan vælge én ud til hver enkelt gæst, som I forærer dem, når de forlader festen. Hvis I vælger at lade gæsterne vælge sin egen dekoration, så kan det være en god idé, at gøre gæsterne opmærksomme på det, f.eks. under velkomsttalen, eller når bryllupsmiddagen er overstået og bordene måske alligevel skal rydes, før kaffe og bryllupskage.

Skriv en hilsen

Hvis I har besluttet jer for at give gæsterne dekorationen fra bordet, så kan I forud for jeres bryllup, skrive en lille kort besked til hver enkelt bryllupsgæst. Skriv jeres små beskeder på små kort, som I hurtigt kan finde frem, før gæsterne går hjem. Giv sedlen sammen med dekorationen, uanset om gæsterne har valgt den selv, eller I har gjort det for dem. På sedlen kan stå jeres tanker om, hvorfor I ønsker at give dem en del af dekorationen, hvorfor i elsker jeres gæst så højt etc. Tænk på denne seddel, som en slags takkekort, dog uden at takke for den gode fest, for det bliver lidt påtaget, når sedlerne er skrevet før jeres bryllup. Det skal I gøre I de officielle takkekort, som I sender ud 1 – 4 uger efter jeres bryllup.

Læg en kommentar