Google Bryllupsplanlægning

Google goes wedding

I går lancererede Google en række nye, fantastiske programmer til bryllupsplanlægning. Læg dit bryllupsbudget, send online indbydelser og meget, meget andet. Bryllupskanalen er selvfølgelig i fuld færd med at teste Google ´s nye online bryllupsværktøj. Bryllupskanalen ser på brugervenlighed og nytteværdi af Google wedding. Se resultatet af testen hér, hvor et kommende brudepar tester brugervenlighed og tilgængelighed af Google´s nye, gratis hjælp til planlægning af bryllup.

Google gratis værktøj til bryllupsplanlægning

Google er kendt for sine brugervenlige services, som gør hver dag gør livet lettere, for millioner af mennesker, over hele verden. Hvem ved ikke alt; når blot Google er i nærheden. Google Maps, når man skal finde vej, eller lige checke streetview i gaden, hvor man skal bo, på sin næste storbyferie. Google er blevet en væsentlig del af vores planlægnings-liv og Google kalender kan checkes, rettes og tilføjes nye aftaler, uanset om du er hjemme, på kontoret – eller på den anden side af jorden! Med det nye onlineværktøj, Google Wedding, er der hjælp at hente til bruden og brudgommen, der planlægger bryllup. Bryllupskanalen har selvfølgelig meget store forventninger til Googles online bryllupsplanlægning. Se indslaget, hvor et kommende brudepar tester systemet, for Bryllupskanalen.

Et Google bryllup

Med Google Wedding får det kommende brudepar hjælp til online reserver-dagen beskeder, online bryllupsinvitationer, eller blot til at indsamle bryllupsgæsternes adresser, via sine egne emailadresser, hvis man hellere vil sende de traditionelle, fysiske bryllupsinvitationer. Samtidig giver Google, med sin nye online bryllupsplanlægning, mulighed for at lægge sit eget bryllupsbudget, booke sin bryllupsfotograf, reservere feststedet, lave online bryllupsalbum osv. Dette vidunder af et Google bryllupsværktøj, er selvfølgelig online, det betyder at man let, kan dele informationer med den kommende brudgom, brudepigerne, svigerforældrene, toastmaster og alle de andre bryllupsgæster!

Google i samarbejde med amerikansk bryllupsBlog

Google har samarbejdet med Style me Pretty omkring brugerflade, design og en lang række bryllupstips fra Style me Pretty´s foretrukne bryllupskoordinatorer, bryllupsfotografer, kokke og stylister. Style me Pretty er en amerikansk bryllupsblog, med tusindevis af daglige brugere, fra hele verden.

Skal du Google din bryllupsplanlægning

Kan du ikke vente på anmeldelsen, så Kom i gang med din bryllupsplanlængning med Google allerede i dag! Planlægger du dit bryllup med Google Wedding, så hører vi gerne fra dig. Send os en mail på [email protected]

Vi glæder os til at høre om din Google bryllupsplanlægning!