Håropsætning med diademer i 50`er look

50èrne er in. Det ses i tøjmoden, brudekjolerne og næste års hårmode bliver med garanti i stor stil 50èrnes smukke håropsætninger, så om du er til den sexede Marilyn Monroe eller mere stilfulde Audrey Hepburn, så kommer du ikke uden om 50èrne i 2011.

Artikel: Retro bryllup hitter

Håropsætning af brudehår i 2011

Maria Lynge der er frisør giver her hendes 3 bud på hvordan brudehåret bliver i 2011 og giver inspiration til hvordan en håropsætning med diademer kan se ud. Ifølge Maria, vil vi se masser af touperinger og flotte håropsætninger med valk og hairextensions til næste års bryllupper. Du kan roligt begynde at lære ord som Jive og jitterbug, for 50èrne kommer du ikke uden om, hvis du planlægger dit bryllup i 2011.

VIDEO: Sådan får du flot brudehår

Klassiske diademer

Der findes et kæmpe udvalg af diademer, alt fra store overdådige til små enkelte. Kun fantasien sætter grænsen for hvilket diadem du ønsker. Sørg for inden du køber diadem, at have styr på brudekjolen og gå så derefter på jagt efter dit diadem.

SHOP: Køb dit diadem her

4 kommentarer til “Håropsætning med diademer i 50`er look”

  1. Jeg kan ikke se hele klippet…. Er det bare min computer der er dum, eller mangler der noget af det? 🙂

    Svar
  2. Hej. Det sidste hårbånd med diamanter i er super flot, der står at man kan købe det på BK-shoppen. men BK-shoppen har fået rigtig dårlige anmeldelser om at man ikke får dine ting og det er snyd og bedrag. Kender i et andet sted man kan købe noget ligende?

    Svar

Læg en kommentar

%d bloggers like this: