Halloween som bryllupstema

Halloween bryllup – Et orange tema

Danskerne har allerede tage en stor del, af de amerikanske traditioner fra Halloween, til sig. Fra slutningen af oktober kan man, rundt omkring i de danske haver, opleve sirligt udskårne græskarlygter med levende lys, efter mørkets frembrud. På bryllupskanalen siger vi ja tak til gennemført orange (u)hygge, når brylluppet skal holdes omkring d. 31. oktober.

Gennemført bryllupstema

?SHOP: Halloween festartikler

I USA går brudeparrene selvfølgelig hele vejen, og vælger man at blive gift omkring d. 31. oktober, er Halloween et meget populært bryllupstema. – Og det hele kan købes netop nu. Butikkerne bugner af tilbehør til halloween, og du kan finde både duge, lysestager, lamper, lygter, servietter, edderkopper, spindelsvæv og meget, meget mere. Ønsker du at gøre dit bryllup helt unikt, med et gennemført, orange tema med græskar, levende lys og måske et snært at uhygge, så er et Halloween-tema det helt rigtige valg, lige nu.

?ARTIKEL: Hold et efterårsbryllup

Billigt Halloween bryllup

Halloween er et perfekt tema til et bryllup om efteråret. Naturen eksploderer i orange og brunlige toner, så der er rig mulighed for at finde en god basis til dekorationen, i naturen. Brug grene, kviste, blade, mos, svampe, græsser og hvad du ellers kan finde i brune, sorte, orange og mørke nuancer. Alle de effekter du finder i naturen kan du kombinere med f.eks. græskar, som kan anskaffes forholdsvis billigt, da det er sæsson for græskar netop nu. Nøjes ikke kun med orange græskarlygter, men husk også de mindre dekorationsgræskar, som sætter prikken over i´et, i borddekorationer, som showstopper, eller som bordkort. Når du har fået en god basis, behøver du ikke mange edderkopper, spindelvæv, hekse, eller hvad du måtte ønske, for at få den rigtige stemning i jeres festlokale.

?ARTIKEL: Coral – inspiration til bryllup i efterårsfarver.

En skræmmende hyggelig fest

Et Halloween bryllupstema behøver ikke at handle om skræk og rædsel, men om at skabe en fantastisk hyggelig atmosfære. For meget få midler, kan du skabe et bryllupsunivers, der både er hyggeligt og personligt, i en meget kold, blæsende og mørk oktober eller november. Og nej – du behøver ikke at pålægge, hverken dig selv eller dine gæster, at være iklædt heksekostume, for at holde et gennemført Halloween bryllup!

?VIDEO: Pynt efterårshaven med blomster til dit bryllup

Holder I Halloween bryllup? Har du planer om at implementere elementer fra Halloween i jeres bryllup, så hører vi gerne fra dig. Send en mail direkte til redaktionen på [email protected] – Vi ser frem til at dele de gode ideer fra jeres bryllup, med resten af landets kommende brude og bryllupsinteresserede.

Læg en kommentar