Hjælp jeg skal giftes

Hurra jeg skal giftes – sådan bør det hedde, men panik, angst og frygten for ikke at nå det hele i tide, forvandler hurtigt sætningen til Hjælp jeg skal giftes! Bryllupskanalen hjælper dig godt på vej, når du skal giftes.

Jeg skal giftes

Der er ingen grund til at tro at et bryllup kan planlægges og arrengeres på én enkelt uge – de færreste ville kunne gøre det på en måned. Planlægning, koordinering, møder, prøvning af brudekjole og beslutninger er en vigtig del af et bryllup. Et bryllup skulle gerne være én gang i livet, derfor gælder det om at holde tungen lige i munden og samtidig nyde tiden op til sit bryllup! Hér på Bryllupskanalen.tv, har vi samlet alt hvad der er værd at vide om bryllupsplanlægning, så hvis du står med følelsen hjælp jeg skal giftes, er der god grund til at lade dig inspirere.

Jeg skal giftes – planlæg dit bryllup

Når du skal giftes er det vigtigt at have en plan eller strategi, over hvordan du gerne vil have dit bryllup. Skriv en liste over de ting, du synes er vigtigst – den første indskydelse er som regel vigtigst i denne face af planlægningen. Listen skal blot være overordnet: Festsal eller restaurant, 3 retter, brudekjole, brudesko, musik under middagen og til efterfølgende dans, brudebuket, vielsesringe, hestevogn, slør, champagne og reception. Når din første liste er lavet, har du nu mulighed for at gå til face 2 i din bryllupsplanlægning:

Hvad må et bryllup koste

Læg et bryllupsbudget. Her er det en god idé at tage sin kommende ægtefælle med på råd. Har man brug for ekspert hjælp, kan forældre eller svigerforældre være en god hjælp. Har man en lidt stram økonomi, eller skal der lånes penge, vil bankrådgiveren være oplagt at tale med, på dette tidspunkt – blot fordi man er bevilliget et overtræk, er det ikke ensbetydende med at man behøver at bruge det fulde beløb, men det er rart at vide hvor meget man kan spendere på sit bryllup. Når du har fået overblik over bryllupsbudgettet, er du klar til face 3 i bryllupsplanlægningen:

Hvad koster en brudekjole – og alt det andet til et bryllup

Face 3 i planlægningen er at danne sig et overblik over hvad man kan få for pengene. Søg inspiration på internettet, ved bryllupsmesser og i danske og internationale bryllupsmagasiner, først og fremmest over hvilke muligheder der er, men også for at danne sig et overblik over hvilket prisleje, de forskellige poster på bryllupsbudgettet skal eller må koste. Så snart man har dannet sig et overblik over prisniveauet og udbudet, er det tid til face 4 i bryllupsplanlægningen:

Jeg skal giftes og holde bryllup

Face 4 kan vise sig at være den sværeste. Det vigtigste er at få booket kirken til sin vielse. Tidspunkter og dato skal være på plads, før man kan booke feststed, musik, bryllupsfotograf mv. Når tidspunkt for vielse er faldet på plads, er det vigtigt at få lavet aftaler med feststedet mv. Hér kan du risikere at netop drømme stedet er booket denne dag – og så er det forfra. Derfor kan det være en god idé at få oplyst 4 – 5 ledige dage, således at bryllupsdatoen kan koordineres, således at datoen passer til både feststed, kirke og andre vigtige leverandører til brylluppet. Når de vigtigste aftaler er på plads, er det tid til face 5:

Jeg skal giftes og jeg skal både prøve og smage!

Face 5 er i virkeligheden den sjoveste face af bryllupsplanlægningen. Nu er det tid til at finde den perfekte brudekjole! Ligeledes skal der bestilles bryllupskage, brudebuket, blomster, mad, vin og alt det andet li´r, som forvandler den store dag til et rigtigt bryllup. Når man skal giftes, er det vigtigt at man vælger den helt rigtige bryllupsmenu, den helt rigtige brudekjole og alt det andet, som ikke kan gøres om – nyd planlægningen og involver gerne familie og venner i denne del af planlægningen – de vil elske at få lov at være med!

Du kan finde meget mere inspiration til dit bryllup hér på Bryllupskanalen.tv

Se videoer om bryllupsplanlægning, valg af brudekjole, borddekorationer til bryllup, invitationer til bryllup, mad til bryllup, brudekjole trend 2010, valg af vielsesringe og meget meget mere under Video hér på Bryllupskanalen.tv

Læg en kommentar