ideer til indgravering i vielsesringe

Der er uanede muligheder, når der skal vælges tekst til sine vielsesringe. Kun fantasien, og jeres ønsker, sætter grænsen for hvilke indgravering, der skal være i jeres ringe. Teksten kan være en unik, en personlig tekst, en sangtekst eller blot den helt traditionelle bryllupsdato.

? VIDEO: Valg af vielsesring

Find den rigtige tekst til vielsesringe

Hvis I ikke på forhånd er helt enige om hvad der skal stå i jeres ringe, så kan I hver især lave en liste med 5 forslag. Højst sandsynligt vil I have minimum én idé til fælles. Har I ikke det, kan den andens idé måske vise sig at være den helt rigtige. Har I ingen forslag, som i umiddelbart kan blive enige om, så læg forslagene væk i et par dage, og prøv igen.

? ARTIKEL: Vælg den perfekte vielsesring

En hemmelig tekst

Hvis man vil overraske sin kommende mand eller kone, med en sød og personlig hilsen til brylluppet, er det oplagt at vælge forskellige tekster til vielsesringene. Hvis man vælger denne måde, er man sikker på at teksten vil være personlig og velovervejet. Hvis man vælger denne løsning, skal man selvfølgelig sørge for at den anden ikke ser hvad man ønsker indgraveret i ringen. Teksten til sin udkårende afleveres til gravøren i en kuvert – og husk selvfølgelig at gøre opmærksom på hvilken tekst der skal i brudens/brudgommens ring!

Traditionel tekst i ringene

Den helt traditionelle er selvfølgelig at man får indgraveret sin bryllupsdato i ringene, man kan også vælge at bruden får indgraveret brudgommens navn og bryllupsdato, og at manden får indgraveret kvindens navn og bryllupsdato. En anden løsning kunne være at der kun skal være navn eller bryllupsdato, eller kombinere én af de to, med en anden tekst.

Romantisk indgravering af sangtekst

Er man til romantik og personlig indgravering, der emmer af kærlighed, så er der mulighed for at vælge titel eller en enkelt strofe fra en sang. Et hvert par har en eller flere kunstnere og melodier, som forbindes med deres forhold. Det kunne f.eks. være I wanna wake up with you, I want to grow old with you, To day, to morrow, I will always love you, I finaly found you, I`m in the red for you. Der er selvfølgelig også de danske tekster, som siger det så smukt og enkelt: Som Steffen Brandt skrev det i 2007, For dig, kunne jeg gøre alting.

? VIDEO: Smukke negle til dit bryllup

Indgravering med humor

Er man mere til sjov og spas, er sætninger som Må ikke fjernesTag den på igen!!! , Glem det, Kristian!, oplagte valg, som helt sikkert vil få beundrere af din ring, til at trække på smilebåndet.

? ARTIKEL: Alternative vielsesringe

Skriv en kode i vielsesringene

jeg ? dig er enkelt og sødt, men man kunne også tage skridtet videre og få indgraveret en morsekode, f.eks. ·-··/—/···-/·/

Læg en kommentar