Kageknive

Når bryllupskagen skal skæres for, er det vigtigt med den helt perfekte kagekniv. Bryllupskagen serveres ved bryllupsreceptionen, eller til kaffen, efter bryllupsmiddagen. Uanset kagens form, farve, størrelse og smag, så er det tradition at brudeparret skærer kagen for, sammen.

Bryllupskagen fortjener en smuk kagekniv og kagespade - Dette sæt er set i BK-shoppen
Bryllupskagen fortjener en smuk kagekniv og kagespade – Dette sæt er set i BK-shoppen

 

 Tradition omkring kagekniv og kageskæring

Kageskæring med kagekniv er én af de traditioner, som rigtig mange brudepar vælger at have    med, ved deres bryllup. Når kagen skæres for, gøres det af både bruden og brudgommen. Det vil som regel være brudgommen, der skærer kagen med kagekniven, mens brudens hånd hviler, eller ligger, på hans. Såfremt det er en traditionel bryllupskage i flere etager, skæres bryllupskagens nederste lag først. Bruden og brudgommen giver nu hinanden den første bid af kagen.

? VIDEO: Bryllupskage og traditioner omkring kageskæring

 

Det øverste lag af bryllupskagen gemmes

Det øverste lag af bryllupskagen gemmes til 1-års bryllupsdagen, eller til brudeparret få deres førstefødte barn. Kagen fryses ned, og såfremt den opbevares ved ca. minus 18 grader, vil smagen og konsistensen være lige så lækker som på bryllupsdagen. Er du i tvivl om hvordan jeres bryllupskage opbevares bedst, så søg råd og vejledning hos jeres konditor.

? ARTIKEL: Bryllupskager

Køb en personlig kagekniv til jeres kage

Alle mødre og bedstemødre har en lagkagekniv, som sagtens kan bruges til at skære kagen ud, men hvis I ønsker at gøre noget særligt ud af den vigtigste – og sikkert dyreste kage i jeres liv, så bør I købe jeres egen kagekniv. Kagekniven, som bruges til at skære jeres bryllupskage, vil altid vække gode minder, fra én af de største dage i jeres liv.

? SHOP: Køb kagekniv eller sæt hér

 

 

Læg en kommentar