Lækker forret til dit bryllup

Rustik forret til dit bryllup for 35 kr. pr. kuvert

Vil du selv stå for maden til dit bryllup, viser Bryllupskanalen i samarbejde med Aarstiderne, her et godt bud på en lækker billig forret, du kan servere for dine gæster til dit bryllup. Forretten består af jomfruhummer med couscous og en lækker krydderurteolie med persille. Jomfruhummeren er forholdsvis dyr og eksklusiv, ønsker du at spare endnu mere, kan du sagtens servere rejer eller frisk fisk til denne lækre forret.

Kokken bag forretten

Sanne Holden Venlov, kok hos Aarstiderne, har skrevet flere kogebøger, og til daglig sammensætter hun Aarstidernes kasser med økologisk frugt og grønt og skriver opskrifter til de grønne sager. Hun underviser også i kost og ernæring, så du kan være sikker på, at Sannes retter både smager godt – og er sunde.

Gør det selv til dit bryllup

Mange brudepar vælger i disse år, for selv at stå for dele af maden til deres bryllup, et personligt bryllup, med hjemmelavede retter. Denne forret er perfekt til det rustikke bryllup i haven.

Få inspiration til maden til dit eget bryllup

Bryllupskanalen hører gerne fra dig. Skal du selv stå for maden til dit bryllup, eller har du hyret en kok til at stå bag grillen, skriv til os på [email protected]. Få mere inspiration til din bryllupsmenu på Aarstiderne`s egne TV kanal madbio


En kommentar til “Lækker forret til dit bryllup”

  1. Ser rigtig lækkert ud, man bliver helt sulten. I producerer altså nogle vildt flotte indslag !

    Svar

Læg en kommentar

%d bloggers like this: