Om Bryllupskanalen

Bryllupskanalen er Danmarks TV-station på nettet, etableret af en gruppe erfarne TV-folk og mediespecialister. Vi gik i luften 1. november 2009 kl. 00.01.

Hver uge udsender vi nye programmer, som omhandler alt, hvad der er værd at vide om planlægningen af livest fest. Alt fra valg af den perfekte kjole, vielsesring, brudebuket, musik, bryllupskage og meget andet. Bryllupskanalen leverer troværdighed i et eksklusiv look med de interaktive muligheder, nettet og TV-mediet byder på. Med Danmarks mest gennemarbejdede og vedkommende bryllupsstof sætter vi dagsorden, for hvordan en bryllupsportal skal se ud, her i det nye årtusinde. Ikke alene guider vi vores seere igennem bryllupsplanlægningen, der kan være svær at overskue, vi går også bag om bryllupsbranchen og sætter fokus på de største tendenser netop nu. Bryllupskanalen sætter en ære i at udfordre vores seere med inspirerende og interessante historier og interviews. Alt sammen pakket ind i et indbydende og troværdigt univers.

Danmarks stærkeste bryllupsteam

 

Louise Lie von Linstow Bryllupsdesigner & Trendspotter

Startede sin karriere som  scenograf assistent i tv branchen for snart 12 år siden, efterfølgende ansat på Boligmagasinet som boligstylist samt freelance skribent for ISABELLAS og MAD! Derudover indretter Louise boliger på tv, blandt andet ” Baronessen flytter ind” på Kanal 4. I 2008 medvirkede hun i bryllupsprogrammerne ” Den store dag” på DR1. Sidenhen er hendes bog om bryllupper “Ja! vi skal giftes” udkommet på Politikens forlag, som er den ultimative guide til alt hvad du bør vide når du skal giftes.  Derudover fungerer Louise som stilkonsulent for private, der gerne vil have hjælp til hvordan de får deres bryllup til at se fantastisk ud.

Anna Kjærulff Koordinator og ejer

Anna er vores multitalent, hun ved meget om alt; og har en finger med i alt. Der bliver ofte sagt ud i lokalet “spørg Anna, hun ved det”. Anna er også fotograf og underviser bl.a. i fotografi og noget så vildt som fysik og kemi. – måske derfor Anna kan styre resten af flokken, her på stationen. Anna tror stadig på evig kærlighed, selv om hun ikke længere er gift.

Teddy Petersen Colorgrader & Teknisk ansvarlig

Uddannet litograf og har bl.a. været ansat på Egmont Magasinerne. Teddy har siddet på nogle af de mest læste magasiner i dette land. Her har han pudset huden smuk på et hav af modeller og arbejdet for nogle af landets dygtigste fotografer. Teddy er vores “Grand old man”, og der er stadig ingen på Bryllupskanalen, der ved hvor mange år han har været gift – men gift det er han og han er stadig lykkelig!

Sasja Binger Blæksprutten

Udover at være skribent, så er Sasja også vores betroede telefon-pige, som holder styr på aftaler og deadlines; Hun kan virkelig noget med Ical, så vi alle kan følge med. Samtidig er hun ekspert i den daglige omsorg af flokken, i form af kaffe og andet godt, fra det lille køkken. Hun er så ung og så fin og har hele livet foran sig. Men giftes det skal hun; men venter alligevel lige lidt: “Der er for mange gode idéer, til det perfekte bryllup – og jeg bliver da nødt til, at få det hele”.

Morten Thorsfeld Ansvarlig for BK-shoppen

Morten er pakkemester og står for den daglige drift af shoppen. Har du spottet en varer i udlandet, så er det Morten, du skal kontakte – Han kan hive alt hjem, både fra de varme og kolde lande. Morten er erhvervsdrivende og tidligere restauratør. Morten er den der tænker i reduktion af omkostninger og derfor ALTID køber mindst 1000 stk af alt, hvis han kan slippe afsted med det. “Det betaler sig for os og for kunden i den sidste ende; Det er win-win”.  Han pakker heldigvis også selv nyankomnevarer ud og sætter dem i system.

Martin Rieck Tidligere programansvarlig og idèmanden bag Bryllupskanalen

Martin startede på Kanal København – med at feje gården. I pauserne satte han sig ind ved pulten og trykkede på knapperne. Efter 2 år blev Martin ansat på Nordisk Film, for derefter at være på DR i 10 år. Martin har produceret flere hundrede nyhedsindslag, magasinprogrammer og som den eneste på Bryllupskanalen, kan Martin prale med, at have mødt David Bowie, Tina Turner og at have været på Dronningens nytårstale i 5 år i træk. Martin friede til sin kæreste tilbage i 2005 og blev viet i Las Vegas året efter. Martin forlod Bryllupskanalen i februar 2012 og er tilbage på DR, hvor han igen producerer nyheder mv.