Papir pomponer i mange farver

Er pomponerne ballonens afløser?

Èn af de ting man skal finde ud af, når feststedet skal oppyntes er, hvilket tema. Er man til sarte farver eller må festlokalet godt få en over nakken i masser af pangfarver. Papirpomponerne er igen blevet urolig populære, efter nogle år i glemmekassen. Papirpomponerne fåes nemlig i en masse farver og størrelser.

Pompon med pang pang

Idag sammensættes farver som aldrig før. Rød sammen med orange og pink er ikke unormalt. Skal festes holdes i et hvidt telt, med hvid dug og fint service, er det i dekorationen, hvor man kan skeje ud.

Billig dekoration til havefesten

Papir pomponerne er en billig måde for at skabe en stor og festlig dekoration. Man kan sagtens selv lave pomponerne, det kræver noget silkepapir, en saks og noget bånd. Men for den travle brud, har BK Shoppen gjort det nemt, her kan du nemlig købe “klar til brug” pomponer.

SHOP: Køb Papir pomponer her

Ponpon og rispapirlamper

Ponponer og rispapir er helt klart ét af ærets helt store hit, når der skal pyntes op til både bryllup og fest – mix og match i mellem mange skønne farver og størrelser. Rispapirlamper tager sig fantastisk ud, med LED-lys. Man kan selvfølgelig også bruge almindelige ledninger og fatninger. Dog skal man være obs på at bruge energisparerpærere, så der ikke udvikler sig for meget varme. Rispapirlamper er oftest behandlet med brændhæmmer, men derfor bør man udvise forsigtighed. LED lamper gøre det let, nem og sikkert at pynte op – og så slipper man for de mange stik og stikdåser samt huller i loftet. Rispapir lamper med LED lys kan hænges op med tape og er lige så nemt at rydde op efter festen.

SHOP: Stort udvalg af rispapir lamper og LED lys

Et alternativ eller supplement er balloner med lys. Disse fåes også i alverdens farver. Ligeledes er de lette at pynte op med og batteriernes levetid er som regel væsentlig længere, end det tager at pynte op, afholde og rengøre efter festen.

 

 

 

 

Læg en kommentar