Paul McCartney planlægger bryllup

Sir Paul McCartney i bryllupstanker

Sir Paul McCartney er tilsydeladende begyndt at planlægge sit 3. bryllup, her i det nye år. Alt tyder på at hele brylluppet bliver afholdt hemmeligt. Det tidligere Beatles medlem, har datet jetset hotel arvingen, Nancy Shevell i knapt 2 år, angivelgt havde Paul & Nancy arrangeret et familie møde på Caribien, for at snakke om børn og fremtid.

En ven til McCartney fortæller til Daily Press “Paul og Nancy`s forhold er bundsolidt og der er ingen der har travlt med bryllup” Næste år vil være mest sandsynligt, men ingen af dem ønsker at gøre et stort nummer ud af det. Det er næsten helt sikkert at brylluppet bliver meget diskret og ikke offentliggjort på nogen måde – Men mon ikke pressen alligevel får besked.

Paul McCartney har været gift 2 gange før, først med Linda McCartney, der døde af kræft tilbage i 1997. I 2008 blev han skilt fra fotomodellen Heather Mills, efter have været gift siden 2002, i et bryllup der havde kostet 3 milioner Dollars med 300 gæster, heriblandt Elton Jonh og Ringo Star på gæstelisten. Senere gik Paul Mccartney igennem en skilsmisse og måtte betale 24,3 millioner pund (ca. 230 mio. kr.) til Heather Mills

Læg en kommentar