TREND: 50er retro bryllup

Retro bryllup er det helt store i USA lige nu, så hvis du vil være fremme i dine blues suede sko, så er det nu du skal planlægge et ægte retro bryllup. – Ellers bliver du bare inviteret til ét allerede næste år. Der skal selvfølgelig danses til et retro 50`er bryllup og den nemmeste måde at få jeres gæster i retrostemning er musikken og her er der virkeligt skrevet store numre som ligger op til jitterbug som Chuck Berry og selvfølgelig Kongen Elvis Presley

?YOUTUBE: Elvis Presley´s Blue suede shoes fra 1954

Pink, tyrkis og ren nostelegi

1950`erne er hotte og de smukkeste brudekjoler fra 50èrne var korte lette og luftige. Det er absolut også trenden lige netop nu. De korte kjoler er et hit verden over, nu skal brudekjolen absolut ikke være med langt slør og slæb. Også gæsterne vil være i 50èrnes smarte stil med korte cocktailkjoler og her er der ikke sparet på farverne.

? Artikel om vintage brudekjoler

Retro bryllup blive det helt store i Danmark i 2011

Den danske bryllupsmode skifter, lige som moden inden for tøj, hår og design gør det. Bryllupskanalen spår retro bryllupperne i Danmark en lysende fremtid. Store kunstnere som Amy winehouse og Duffy, har banet vejen for 50´er stil og retro i bryllupsbranchen. Nu er danskerne klar til en rigtig fest og bedsteforældrene er med på beatet.

Bryllupsbilleder som inspiration

Bedsteforældrenes bryllupsbilleder, vil være den helt store inspirationskilde, når brudeparrene planlægger at sige ja, til sin eneste ene. Er man gennemsnitsdansker, er der stor sandsynlighed for at forældrene er skilt, hvor imod bedsteforældrene stadig byder på hjemmebag og overskud – og stadig holder fast i sin hjertenskær. Skilsmisseprocenten er stærkt dalende, og derfor er det også vigtigere, for de danskere, der vælger at give hinanden sit ja, at ægteskabet er forevigt, derfor søger vi tilbage til rødderne, og til det der virkede.

Skal der være bryllup

-Så lad der være bryllup! Det vil være kodeordet for brylluppet 2011. Den økonomiske nedtur og usikkerhed omkring huspriser og jobsituation har haft en dæmpende effekt på pengeforbruget og 90´ernes afslappede holdning til overskridelse af bryllupsbudgettet. Nu sættes ønsket om et brag af en fest, med masser af gang i den, øverst på brudeparrenes dagsordnen. Med One, two, three o’clock, four o’clock rock, er der dømt fest, bryllup og sjov og ballade og tante Oda og de andre gamle er igen inviteret til bryllup, for det kan nemlig sagtens foregå i et forsamlingshus, med en knapt så dyr bryllupsmenu.

Læg en kommentar