Slotsbryllup hold dit bryllup på slottet

Et ægte slotsbryllup emmer af romantik og historie. Et slotsbryllup er en speciel oplevelse, ud over det sædvanlige, men værterne vælger helt selv, efter eget ønske og pengepung, hvordan deres bryllup skal være. Skal brylluppet bestå af den helt store 5-retters menu, med alt hvad dertil hører i vine og øvrige drikkevarer, orkester, dj, karetkørsel mv. eller måske blot, i en lille del af slottets restaurant. Et slotsbryllup kan koordineres efter enhver smag. Bryllupskanalen har talt om slotsbryllupper, med Anders Sehested Hjerl-Hansen fra Broholm gods. Broholm Gods ligger på Sydfyn og danner hvert år rammen for eventyrlige bryllupper, for nogle af de mange brudepar, der ønsker et ægte, romantisk slotsbryllup.

?SHOP: Fest- og dekorationsartikler til dit bryllup

Hvem vælger at holde sit bryllup på et slot?

Man kan ikke sige, at det er en bestemt gruppe bryllupsinteresserede, der vælger at afholde deres bryllup på Broholm Gods. Vi har indrettet det således, at der er plads til mange forskellige typer af bryllup. Nogle vælger at afholde deres bryllup i restauranten og andre ønsker, at leje hele godset, med alle lokaler og det helt store festfyrværkeri. Dog vil jeg godt sige, at det er en målgruppe, som ønsker, det skal være lidt ekstra specielt, som vælger at holde deres bryllup på Broholm.

?ARTIKEL: Bryllupsfest til den lyse morgen

Hvad får man, hvis man vælger at holde sit bryllup på Broholm?

Hvis man vælger, at afholde sit bryllup på Broholm, får man en unik oplevelse, hvor man, lige fra de indledende samtaler med ejeren og køkkenchefen, til de endelige forberedelser, føler, at man bliver taget vare om. Vi går meget op i det personlige engagement, med personlige værter, til de gæster der vælger at fejre et bryllup på Broholm. Man kan godt sige, at man får lov til at mærke suset, ved at være greve eller baron for én dag, eller weekend.

?VIDEO: Design dit eget monogram i Word

Er et slotsbryllup dyrt?

Et slotsbryllup er en speciel oplevelse, ud over det sædvanelige, men værterne vælger helt selv, efter eget ønske og pengepung, hvorledes deres bryllup skal forløbe på Broholm Gods. Der er både plads til den store 5-retters menu, valgt og lavet i køkkenet i egen restaurant på Broholm, med dertil hørende i vine og øvrige drikkevarer, orkester, dj, karetkørsel mv. men også til et bryllup, som blot skal udspille sig i vores nyligt, indrettede restaurant. Det er noget for enhver smag på Broholm.

?VIDEO: Brudebuket med orkideer

Hvornår booker man slottet?

De fleste bryllupsinteresserede kontakter os allerede nu, for at planlægge deres bryllup til næste sommer. Dog kan man være heldig at finde en ledig dato efter eget ønske, hvis man kontakter kort tid forinden. Men det er helt klart bedst at være i god tid, da der er masser af forberedelser til den helt store dag i sit liv. Du kan læse meget mere om det fantastiske Broholm Gods, ved at følge linket herunder:

?LINK: Broholm Gods

Skal du holde slotsbryllup?

Skal du holde slotsbryllup i ægte herregårdsstil, så hører vi meget gerne fra dig. Send os en mail direkte på [email protected] og fortæl os hvor og hvornår I skal giftes. Fortæl også gerne hvormange gæster I forventer, hvorfor I netop vælger slotsbryllup osv. Vi ser frem til at høre om netop dit bryllup. Du er også meget velkommen til at deltage i debatten i vores bryllupsforum.

?FORUM: del din planlægning i Bryllupskanalens forum

Læg en kommentar