Trash the dress – tør du?

Nu skal de danske brudekjoler smadres

Amerikanerne er vilde med trash the dress konceptet og mange vælger at gå hele vejen. Kan man ikke genkende sin brudekjole efter optagelsen, er der ingen grund til at blive pigesur – det meste kan klares med en rensning – eller en tur i havet!

I jagten på bryllupstrends fra udlandet, præsenterer Bryllupskanalen i samarbejde med Stillmotion, hvordan en ægte trash the dress optagelse skal se ud – denne gang midt i New York – byen der aldrig sover.

Trash the dress – ikke for den snerpede brud

Det kæver mod at lægge brudekjole til en trash the dress optagelse! Selv om optagelsen foregår efter brylluppet, er der ingen garanti for at din brudekjole forbliver hvid – eller intakt. Ideen med en trash the dress optagelse er netop at smadre brudekjolen. Filosofien bag ideen er at der laves fantastisk, kontrastfyldte billeder, som er unikke og langt udover det sædvanelige! Kaster man sig ud i en trash the dress optagelse, skal man være forberedt på langt mere, end at kaste sig rundt på en grusvej. Smid hæmningerne – en trash the dress optagelse kan blive en fantastisk dag – efter jeres bryllup!

Vælge en trænet og professionel bryllupsfotograf

Skal man lægge sin brudekjoles liv i hænderne på en fremmed, er det vigtigt at man lader en professionel og trænet trash the dress bryllupsfotograf stå for optagelsen – for lige som med bryllupsbillederne, er en trash the dress, en optagelse, der ikke kan gøres om. Derfor er det vigtigt at finde en bryllupsfotograf, man stoler på og som kan sit kram. Sørg for at undersøge om bryllupsfotografens framing (måden billederne er beskåret på), opstilling (fortælling/handling i bryllupsbilledernes opbygning), lys, efterbehandling osv passer til de ønsker man har for det endelige resultat.

Få de bedste Trash the dress bryllupsbilleder

Vælger man at hoppe i brudekjolen efter sit bryllup, skal man være parat til at gå hele vejen. Vand, sand, jord, maling, ketchup og det der er værre, er opskriften på de bedste trash the dress bryllupsbilleder. Hop med på den nye bryllupstrend 2010, I vil ikke fortryde det.

Vil du have trash the dress?

Overvejer du at få lavet en trash the dress optagelse – eller kunne du aldrig drømme om at ødelægge din kjole, så hører vi gerne din mening og din historie – send os en mail på [email protected] Vedhæft gerne billeder af dig og/eller din brudekjole.

4 kommentarer til “Trash the dress – tør du?”

 1. Det er da det fedeste koncept med trash the dress! Jeg skal godt nok lige tage mod til mig, før jeg tør smadre min smukke brudekjole – men jeg er helt sikker med at jeg på et tidspunkt kaster mig ud i en trash the dress optagelse! (Jeg tror nu nok at jeg vil holde mig til noget med vand og ikke ild! Ha ha ha ha)
  Hvis der er andre brude, der har prøvet at smadre sin brudekjole, så vil jeg da gerne høre hvordan det var….. og om brudekjolen kunde kendes bagefter igen…

  Svar
 2. Jeg har en veninde som blev gift sidste år – hun skal da lige få brugt sin brudekjole på noget fornuftigt!!!! Jeg overvejede selv at leje en kjole – men det er vel ikke så velset at aflevere en halvbrændt brudekjole tilbage! Spøg til side. Jeg må nok hellere købe en brudekjole, selv om jeg tror jeg også springer ilden over!

  Svar
 3. Hej Trine
  Det var ellers en god ide med lejekjolen, men jeg tror du har ret!
  Jeg overvejer at anskaffe mig en billig model til optagelsen. Jeg har ikke “overskud” nok til at smadre min brudekjole. Den har kostet +25.000 kr…. Men hvem ved. Efter et par år i “skabet”, kan jeg måske se det fornuftige i at få taget nogle feeeede billeder, som jeg kan have stående fremme 😉
  knus Tabitha

  Svar
 4. Hej!

  Jeg er også fuldstændig vild med konceptet! Det er for fedt! Jeg ville også selv gøre det, men jeg mangler desværre manden på knæ 😉

  Jeg er amatørfotograf og har netop lavet to Trash the Dress-sessions (en VandTrash og en PaintTrash), så hvis I vil se, hvordan det endte, så klik ind på liseelisabeth.dk 🙂 Jeg forsøger i øvrigt at stable en Trash the Dress Cake Smash på benene, som forhåbentlig også følger om en måneds tid, så følg endelig med 😀

  Mvh. Lise, liseelisabeth.dk

  Svar

Læg en kommentar

%d bloggers like this: