Bryllup i fremtiden

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Bryllup de kommende år

Han siger ja, hun siger ja, gæsterne kaster ris, spiser en dejlig bryllupsmenu, brudeparret danser brudevals, skærer bryllupskage, hygger sig på bryllupsnatten og tager på bryllupsrejse. Sådan har vi fejret bryllup de seneste år, men vil vi gøre det på en ny måde de kommende år ?

De seneste år har vi danskere været storforbrugere, vi har fået samtalekøkkener, nye badeværelser og dyre bryllupper, men midt i den finansielle frise, kigger bryllupskanalen ned i krystalkuglen. For hvad vil der ske i de kommende år. Vil vi se nye tendenser. Hvordan vi vi fejre vores bryllup og har vi råd? I dette indslag besøger vi Fremtidsforsker Rolf Jensen fra Dream Company, til en snak omkring bryllup i fremtiden. For måske har vi noget nyt i vente de kommende år.

én kommentar

  1. Nanett siger:

    Man må sige at der er inspiration for enhver smag. Herligt at man kan blive både underholdt og oplyst før sit bryllup 🙂
    Uhhhh, JEG GLÆDER MIG!
    Kh. Nanett

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

4 Bryllupper med Ibi Støving

Af Bryllupskanalen

Klar til Kirkebryllup

Af Bryllupskanalen

Ægtepagt … hva`for en?

Af Bryllupskanalen

De vandt et eventyrligt bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

7-9-13 en heldig bryllupsdag

Af Bryllupskanalen

“Vi har allerede haft 25 vidunderlige års ægteskab, 7-9-13” Hvilket ægte par ville ikke gerne kunne sige det, efter 25 års ægteskab? Udover at denne dato falder på en lørdag og daoten er til at husk for de fleste, så kan der være god grund til, at vælge netop 7. september 2013, til at sige ja, til at dele resten af sit liv, med sin udkårne. Læs mere om, hvorfor mange skandinavier finder netop denne dato ualmindelig heldig.

Bryllup i 11 kilometers højde

Af Bryllupskanalen

Et bryllup behøver ikke være i Kirken eller på Rådhuset, med 80 inviterede gæster. Har I overvejet at lade jer gifte i 11 kilometers højde, over indlandsisen. Denne idè kom Renè Holm på, da han d. 26 september giftede sig med sin kæreste gennem mere end 10 år. Renè er fra Grønland og hans nygifte hustru er fra Danmark, så hvorfor ikke lade sig vie midt mellem de 2 lande i 11 kilometers højde over indlandsisen.

Bryllupskanalen fylder 1 år i dag

Af Bryllupskanalen

Bryllupskanalen fylder 1 år i dag. Vi gik i luften første gang 1 november 2009, på samme tid som det analoge sendenet lukkede.

Romantisk bryllup til 300.000 kr.

Af Bryllupskanalen

Tilbage til en kold februar morgen blev Kåre & Sandra vækket med ordene “I har vundet et eventyrligt bryllup” De vandt et romantisk bryllup til en værdi på over 300.000 kr. På lørdag går det løs for Kåre & Sandra, når de 2 siger ja til hinanden. Parret kan blandt andet se frem til en kæmpe bryllupsfest for venner og familie på Hindsgavl Slot i Middelfart, specialdesignet brudekjole & vielsesringe og så ellers af sted på en romantisk bryllupsrejse til Mauritius i det Indiske ocean.

Links

Hårpynt & Diademer

Køb hårpynt og diademer i vores shop

Tlf: 70702823 | Besøg Website »