4 Bryllupper med Ibi Støving

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Bryllupper er trendy – også på TV

Det er ikke mere end et par år siden, at bolig- og madprogrammerne var TV stationernes fortrukne program i primetime, i dag har de danske og udenlandske TV stationer kastet sig over bryllupper. Underholdningsprogrammerne produceres i mange forskellige formater, lige fra bryllupsplanlægning af drømme brylluppet, til at byde seerne med på første række, under selve vielsen. Fælles for de fleste bryllupsprogrammer er, at brudeparrene får mulighed for at vinde en gevinst. 4 Bryllupper er TV3`s bud på et bryllups hit i efteråret 2010, hvor brudeparret har mulighed for at vinde en drømme bryllupsrejse.

Bryllupskanalen møder Ibi Støving

Ibi Støving, vært på "4 bryllupper"

Vi møder Ibi Støving i København, dels for at høre om TV programmet, men også for høre om hendes syn på bryllupper. Hvilken kjole ville Ibi vælge, hvis hun skulle holde bryllup til næste år? Hvilke pinlige episoder har hun selv oplevet, når hun har været gæst ved et bryllup.

Et bryllup er den vigtigste dag i livet. Den store dag er blevet planlagt ned til mindste detalje. Nogle har fundet noget blåt, noget lånt, noget nyt og noget gammelt for at holde traditionerne i hævd. Andre sparer op i flere år, til det ultimative bryllup. Og så er der dem, der blæser på traditionerne og bare vil fejre den store dag med et brag af et sammenskudsgilde i haven.

Der er mange måder at holde og fejre bryllup på, og det er dét, der gør bryllupper så mangfoldige. Nu er bryllup blevet underholdning i de danske hjem. Et bryllup skaber sammenhold i krisetider og hvor aviserne er fyldt med død og ulykke, rykker man tættere sammen, også foran fjernsynet i de danske stuer. Med TV3´s nye satsning, er der rig mulighed for at følge med, i en omgang “feel good TV”.

4 Bryllupper følger med på første parket

Under 4 Bryllupper følger vi 4 brude, ved hver sit bryllup. Hvert enkelt bryllup vurderes efterfølgende af de 3 andre brude, som deltager som gæster ved brylluppet. Der gives points indenfor følgende kategorier: Bedste kjole, bedste bryllupsmenu, bedste location og bedste underholdning. Den der samlet får flest point, vinder en drømme bryllupsrejse. I de i alt 10 programmer, vil vi møde 20 brude og deltage ved 20 meget forskellige bryllupper.

Ibi Støving er vært for TV3`s nye bryllupsprogram, 4 Bryllupper, der har præmiere på onsdag.

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

4 Bryllupper med Ibi Støving

Af Bryllupskanalen

Klar til Kirkebryllup

Af Bryllupskanalen

Ægtepagt … hva`for en?

Af Bryllupskanalen

De vandt et eventyrligt bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

7-9-13 en heldig bryllupsdag

Af Bryllupskanalen

“Vi har allerede haft 25 vidunderlige års ægteskab, 7-9-13” Hvilket ægte par ville ikke gerne kunne sige det, efter 25 års ægteskab? Udover at denne dato falder på en lørdag og daoten er til at husk for de fleste, så kan der være god grund til, at vælge netop 7. september 2013, til at sige ja, til at dele resten af sit liv, med sin udkårne. Læs mere om, hvorfor mange skandinavier finder netop denne dato ualmindelig heldig.

Bryllup i 11 kilometers højde

Af Bryllupskanalen

Et bryllup behøver ikke være i Kirken eller på Rådhuset, med 80 inviterede gæster. Har I overvejet at lade jer gifte i 11 kilometers højde, over indlandsisen. Denne idè kom Renè Holm på, da han d. 26 september giftede sig med sin kæreste gennem mere end 10 år. Renè er fra Grønland og hans nygifte hustru er fra Danmark, så hvorfor ikke lade sig vie midt mellem de 2 lande i 11 kilometers højde over indlandsisen.

Bryllupskanalen fylder 1 år i dag

Af Bryllupskanalen

Bryllupskanalen fylder 1 år i dag. Vi gik i luften første gang 1 november 2009, på samme tid som det analoge sendenet lukkede.

Romantisk bryllup til 300.000 kr.

Af Bryllupskanalen

Tilbage til en kold februar morgen blev Kåre & Sandra vækket med ordene “I har vundet et eventyrligt bryllup” De vandt et romantisk bryllup til en værdi på over 300.000 kr. På lørdag går det løs for Kåre & Sandra, når de 2 siger ja til hinanden. Parret kan blandt andet se frem til en kæmpe bryllupsfest for venner og familie på Hindsgavl Slot i Middelfart, specialdesignet brudekjole & vielsesringe og så ellers af sted på en romantisk bryllupsrejse til Mauritius i det Indiske ocean.

Links

Hårpynt & Diademer

Køb hårpynt og diademer i vores shop

Tlf: 70702823 | Besøg Website »