Bryllupsbuffet til et let bryllup

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

I Kalundborg, et stenkast fra havet, møder vi kok og indehaver af Restaurant Gisseløre, Julia Thorsfelt. Restaurant Gisseløre er bl.a. kendt for sin fantastiske beliggenhed, med udsigt over Kalundborg Fjord, den hyggelig atmosfære, med plads til børn, og ikke mindst deres lækre dansk/fransk inspirerede gourmetkøkken! Julia fortæller hvorfor, buffet er blevet en trend indenfor bryllup.

?SHOP: Festartikler og borddekoration til dit bryllup

Buffet spreder hygge

I 2011 er det slut med E-borde, U-Borde, Hestesko og Højbord. Et bryllup i 2011 byder på mindre, runde borde, eller ovale borde. Denne bordopstilling inviterer til hygge og giver en mere afslappet stemning, under et bryllup. Samtidig vælger flere og flere brudepar, at bryllupsmenuen skal bestå af en lækker anrettet buffet, med flere forskellige retter. Retterne serveres af flere omgange. Man vælger således ikke at servere forret, hovedret og dessert samtidig, men der imod 3-4 forskellige forretter, efterfulgt af 3 – 4 hovedretter osv. Udover den mere intime bordopstilling, er buffeten også med at at gæsterne mødes på kryds og tværs af bordene. Ved en traditionel bordopstilling, hvor maden serveres som portionsanretninger, taler man typisk med sin bordherre eller borddame, og gæsten overfor, men med en bryllupsbuffet får gæsterne mulighed for, at bevæge sig rundt mellem hinanden.

?ARTIKEL: Klar til Cupcakes

Buffet hitter

Mange brudepar i 2011 ønsker buffet, til deres bryllup, for at undgå at sidde bundet til en bestemt plads i 5 – 7 timer. Dem der vælger buffet, er de brudepar, som ønsker en mere afslappet og hyggelig atmosfære, med mulighed for at tale med alle sine bryllupsgæster. Den helt store fordel, ved at vælge buffet til sit bryllup, er at man får mulighed for at vælge flere retter, frem for kun én ret. Med buffet får man mulighed for at vælge flere forskellige retter både til forret, hovedret og dessert. Har man børn med til brylluppet, er det også ideelt, idet børnene også får lettere ved at kunne gå til og fra bordet, og til at vælge mad, som de kan lide og som de synes ser mest spændende ud.

?ARTIKEL: Skab stemning med lys

Bryllupsbuffet med ekstra hensyn

Vælger du en buffet til jeres bryllup, får I samtidig mulighed for at tage hensyn til hvad I, hver i sær, godt kan lide, og samtidig hvad jeres gæster ikke kan tåle, eller måske slet ikke bryder sig om. Skal man holde en større fest, som f.eks. et bryllup, kan man være næsten helt sikker på, at én eller flere af jeres gæster, ikke kan lide fisk, ikke kan tåle sukker, nødder eller noget helt andet. Når I vælger buffet, til jeres bryllup, bliver det meget lettere at sammensætte en bryllupsmenu, som passer til alle jeres ønsker og behov. Er der noget man skal være særlig opmærksom på, kan man på forhånd lave små menukort, til hver ret, hvor gæsterne kan læse, hvad der er i de forskellige retter.

Skal I have buffet til jeres bryllup?

Vælger I en bryllupsbuffet til jeres bryllup, så hører vi gerne fra jer. Send os en mail på [email protected] og fortæl hvor og hvornår I skal giftes, hvad der er på menuen, og ikke mindst hvorfor I har valgt at servere buffet til jeres bryllup. Du er også velkommen til at deltage i debatten i Bryllupskanalens Forum, hvor du kan få tips og gode råd til dit bryllup, fra landets andre kommende brude. Vi ser frem til at høre fra jer!

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Lækre velkomstdrink

Af Bryllupskanalen

Lækker forret til dit bryllup

Af Bryllupskanalen

Mad til bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

Vin til bryllup og fest

Af Bryllupskanalen

Valg af vin til dit bryllup afhænger af hvilken menu, I ønsker at servere for jeres gæster. Bryllupskanalen ser på hvordan man finder den rigtige vin, sammensætter en vinmenu og hvor meget jeres gæster drikker. Få et hurtigt overblik og inspiration til at vælge den rigtige vin til dit bryllup, med denne miniguide til valg af vin til din fest.

Lav din egen Champagne Mojito

Af Bryllupskanalen

Server den lækreste Champagne Mojito som velkomstdrinks til jeres bryllup. Champagne Mojito er en eksklusiv, frisk og velsmagende velkomstdrink, til et varmt sommerbryllup. Velkomstdrinks er den perfekte start på et vellykket bryllup. Hér får du én af årets mest trendy opskrifter, på den lækreste velkomstdrink med champagne.

Festlig Kagefigur til bryllupskagen

Af Bryllupskanalen

Kagefigure til din bryllupskage er nærmest en uundværlig del at dine bryllups accessories. Bryllupskanalen har set på det store udvalg af kagefigurer til bryllupskager. Vælg din favorit til toppen af bryllupskagen, så den vigtigste kage i dit liv, bliver fuldendt og perfekt.

Klar til Cupcakes

Af Bryllupskanalen

Eventyrlige cupcakes er en fantastisk måde at servere sin bryllupskage. Med de små søde kager er der uanede muligheder for toppings og designs. Cupcakes til dit bryllup er den nye bryllupskagetrend. Her kan du læse, hvad det er, der gør Cupcakes til den nye og trendy bryllupskage

Links

BROHOLM GODS

På Broholm Gods gør vi jeres drøm til virkelighed. Lad os danne rammen om den mest fantastiske, romantiske og eventyrlige bryllupsfest, som I og jeres gæster aldrig vil glemme. Vores topprofessionelle personale står klar til at give jer jeres livs oplevelse helt ud over det sædvanlige.

Broholmsvej 32
5884 Gudme

Tlf. 62 25 10 55 | Besøg Website »

Restaurant Gisseløre

De bedste råvarer i hyggelige omgivelser. Restaurant Gisseløre tager imod selskaber op til 149 personer i samlet lokale, med udsigt over kalundborg fjord.

Radiovej 2
4400 Kalundborg

Tlf. 59 51 07 45 | Besøg Website »